Συνελήφθησαν, την Παρασκευή 27 Μαΐου το μεσημέρι, στην Ηράκλεια Φθιώτιδας, μετά από άμεση κινητοποίηση περιπολούντων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, δύο τσιγγάνοι, οι οποίοι νωρίτερα είχαν κλέψει τμήματα σιδηροτροχιών, από το ενεργό δίκτυο του ΟΣΕ.
Ειδικότερα, μετά από ενημέρωση των αστυνομικών, σχετικά με ύποπτο όχημα διάπραξης κλοπής, εντόπισαν σε αγροτικό δρόμο της περιοχής, το Ι.Χ. αυτοκίνητο της φωτογραφίας, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες και ήταν φορτωμένο με τέσσερα μεταλλικά τεμάχια.
Τα προαναφερόμενα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν, όπως επίσης και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν, ως μέσο τέλεσης της κλοπής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.