Εγκαίνια έκανε πριν μερικές μέρες το κατάστημα «JAN MARC SPIRITS» και τα χαμόγελα περίσσευαν τόσο από τον κόσμο όσο και από τους ιδιοκτήτες.
Οχι άδικα, αφού ο Νίκος Λιώρης, η σύζυγός του Στέλλα Γρηγοράκη και ο αδελφός της Στέλιος (φωτό κάτω) έχουν δημιουργήσει έναν προσεγμένο χώρο που είναι γεμάτος με κρασιά από όλη την Ελλάδα.
Μάλιστα, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να δοκιμάσει το κρασί που επιθυμεί, ώστε να διαλέξει πιο εύκολα το κατάλληλο! Φυσικά, οι ιδιοκτήτες είναι οι κατάλληλοι για να σου προτείνουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον σκοπό που το θέλεις (σ.σ. ειδικά για τα ρεβεγιόν υπάρχουν εξαιρετικές φιάλες)!
Και επειδή, σίγουρα αυτές τις μέρες θα πας επίσκεψη σε κάποιο φιλικό σπίτι, μάθε ότι στο "JAN MARC SPIRITS" θα βρεις διαθέσιμες πανέμορφες συνθέσεις καλαθιών, αλλά μπορείς να δημιουργήσεις και τη δική σου, ανάλογα με το γούστο σου. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό (φωτό κάτω)!
Δυνατότητα λιανικής και χονδρικής.
Μάθετε για τις βραδιές που διοργανώνουν με παρουσιάσεις κρασιών από διάφορα οινοποιεία της Ελλάδας.
Βρες εδώ διεύθυνση και τηλεφωνάκι.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το κατάστημα σε είδη κρασιών.