Οι μαθητές της Γ’ Τάξης του Τομέα Μηχανολογίας, της ειδικότητας «Τεχνικός Οχημάτων», του 2ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Λεμεσό της Κύπρου και να κερδίσουν γνώσεις και εμπειρίες, να έρθουν σε επαφή με καινούριες τεχνολογίες και τεχνογνωσία από ειδικούς, μέσω ενός ακόμα επιτυχημένου προγράμματος Erasmus+.
Το πρόγραμμα με τίτλο «Πρακτική στην Υβριδική και Ηλεκτρική Τεχνολογία της Αυτοκίνησης» πραγματοποιήθηκε από 08 έως 23 Φεβρουαρίου 2023.
Επίσης, με εκδρομές και περιηγήσεις γνώρισαν τη σημαντική ιστορία της Κύπρου, σημαντικές πόλεις του νησιού και τη φυσιογνωμία τους.
Τα αποτελέσματα από την υλοποίηση αυτού του προγράμματος θα παρουσιαστούν σε όλους τους μαθητές και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί.