Τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ανθρώπων είχε ως αποτέλεσμα η σύγκρουση του τρένου με το φορτηγό, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιουλίου (διαβάστε εδώ). Αρχικά η Hellenic Train είχε ανακοινώσει ότι δεν υπάρχουν τραυματίες.
Ωστόσο, με νεότερη ανακοίνωση έγινε γνωστό, ότι τραυματίστηκαν ένας 59χρονος άντρας και και δύο αγόρια, 12 και 16 ετών, που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Κανενός η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία.
Το ατύχημα συνέβη όταν το φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του στον περιφερειακό δρόμο κοντά στην Αυλίδα και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πάνω του η διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα).
Για τη μεταφορά των επιβατών δρομολογήθηκαν λεωφορεία ενώ η κυκλοφορία μεταξύ Οινόης – Χαλκίδας διακόπηκε προσωρινά.