Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, για την ανάδειξη νέου αρχηγού αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, αφού όλοι οι πολίτες θέλουν μία ισχυρή αντιπολίτευση, ως αντίβαρο στην αλαζονεία της κυβέρνησης της ΝΔ, που λειτουργεί χωρίς αντίπαλο.
Από την άποψη αυτή ένας στιβαρός αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία διαφορετική πρόταση απέναντι στην κυβερνητική παντοδυναμία, από την στιγμή μάλιστα που κλυδωνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τι πιστεύει όμως η νεολαία της Χαλκίδας; Ποιον θεωρεί ποιο αξιόπιστο για νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Απαντούν στο ερώτημα του egnomi.gr τέσσερα κορίτσια και τα τρία επιλέγουν το ίδιο πρόσωπο.
Δείτε παρακάτω τις απαντήσεις τους:
Η σερβιτόρα Αμέρισσα Φαλάγγα θέλει τον Ανδρουλάκη για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, γιατί όπως λέει:
«Φαίνεται πολύ αξιόπιστος και αρκετά προσεγγίσιμος από τον κόσμο, ο οποίος πλέον μόνο αυτά κοιτάει στους πολιτικούς. Όλα τα άλλα είναι … μπαρούφες και διάφορα τρικ για να πείσουν τον κόσμο να ψηφίσει.»
« Είναι σοβαρός και έδειξε ήδη ότι μπορεί να καταφέρει νίκες, αφού κέρδισε στις δημοτικές εκλογές τον Μπακογιάννη, που ήταν φαβορί. Αυτός μπορεί να ανεβάσει σημαντικά το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ.»