Υπό γενικό διωγμό βρίσκονται οι καπνιστές, αφού μετά την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, έρχεται πρόταση της Κομισιόν για επέκταση της απαγόρευσης καπνίσματος και στους εξωτερικούς χώρους.
Σύμφωνα με την πρόταση το τσιγάρο θα απαγορευτεί σε πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές, στάσεις λεωφορείων και άλλους εξωτερικούς δημόσιους χώρους.
Αν περάσει αυτή η πρόταση αναμένεται να προκληθούν μεγάλες αντιδράσεις και το egnomi.gr σκέφτηκε να βολιδοσκοπήσει το …κλίμα, κάνοντας ρεπορτάζ, με το ερώτημα:
- Πως σας φαίνεται η απαγόρευση του τσιγάρου που θέλουν να περάσουν στους δημόσιους χώρους;
Απαντούν τέσσερις καπνιστές νεαρής ηλικίας από την Χαλκίδα.
Η Κατερίνα Βουκούτη, έχει σπουδάσει οικονομικά και μας λέει: «Δεν με πολυενδιαφέρει αν το απαγορεύσουν, παρόλο που είμαι καπνίστρια, γιατί έχω βρει … καβάτζες. Υπάρχουν μέρη που πάω, αράζω και καπνίζω χωρίς να με βλέπει κάποιος.»