* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη (29-11-2024)
Πιο όμορφη από ποτέ έγινε η σύνθεση του Κοινοτικού Συμβουλίου Αυλωναρίου. Αιτία είναι η αντικατάσταση του παραιτηθέντα συμβούλου Γιάννη Ρήγα από την καλλονή Καλλιόπη Κυριαζή.
Ο Γιάννης Ρήγας ασχολείται με χωματουργικές εργασίες και λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων παραιτήθηκε μόλις έναν χρόνο μετά την εκλογή του ως τοπικού συμβούλου.
Τη θέση του πήρε η πρώτη επιλαχούσα Καλλιόπη Κυριαζή, η οποία στις δημοτικές εκλογές είχε συγκεντρώσει 120 σταυρούς. Πρόκειται για εξαιρετικά δραστήρια κοπέλα, που αγαπάει τα κοινά.
Έχει διατελέσει μέλος του Συλλόγου Νέων Αυλωναρίου και έχει συμβάλλει στην πραγματοποίηση επιτυχημένων αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Αυλωνάρι.
Η νέα τοπική σύμβουλος είναι νοσηλεύτρια και εργάζεται σε οδοντιατρείο. Παλιότερα, εργαζόταν στην Αθήνα, αλλά επέστρεψε στο χωριό της και σκοπεύει να ...ριζώσει.
Η ορκωμοσία της σκόρπισε χαρά στην ίδια, τους συγγενείς και τους φίλους της. Είναι ελπιδοφόρα η ενασχόληση νέων ανθρώπων με τα κοινά, αλλά η σκληρή πραγματικότητα λέει ότι τα κοινοτικά συμβούλια είναι υποβαθμισμένα και έχουν διακοσμητικό ρόλο.