Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Χαλκίδας καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων, επισημαίνοντας ότι από τις 10 Αυγούστου το Νοσοκομείο έχει μείνει χωρίς οδηγούς και αποθηκάριους.
Όπως αναφέρει, η κατάσταση εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα ή ακόμη και για εβδομάδες, έως ότου εκδοθεί η σχετική Υπουργική απόφαση.
Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι καλούνται να «κρατήσουν» το Νοσοκομείο όρθιο, παρά τις ελλείψεις προσωπικού, ενώ ο Σύλλογος θέτει ζήτημα για ανακαλούμενες άδειες και προγραμματισμένες κανονικές άδειες που ήταν γνωστές εδώ και καιρό.
«Χωρίς προσωπικό, δεν υπάρχει ασφαλής λειτουργία», τονίζει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος, προειδοποιώντας ότι χωρίς μόνιμες λύσεις το Νοσοκομείο οδηγείται στην απαξίωση.
«Τα είχαμε πει. Δεν εισακούστηκαμε. Τώρα ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;», καταλήγει η ανακοίνωση, θέτοντας εκ νέου στο προσκήνιο τις σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Χαλκίδας.
- Στη φωτογραφία η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ιωάννα Ιωάννου.