Ψήφισμα κατά της Χρυσής Αυγής από το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Με αφορμή την έναρξη της δίκης στελεχών της Χρυσής Αυγής, για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εξέδωσε ψήφισμα καταδίκης της οργάνωσης αυτής και ανάμεσα στα άλλα τονίζει τα εξής:

« Καταδικάζουμε, όλους αυτούς που επιχειρούν να αποδώσουν στην Χρυσή Αυγή ρόλο στην αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος.

Καταδικάζουμε , πολιτικούς φορείς και μέσα ενημέρωσης που προσπαθούν εργολαβικά να εξωραΐσουν  και να εξαγνίσουν, το εγκληματικό αυτό ναζιστικό μόρφωμα.

Καταδικάζουμε,τις λογικές που αναγνωρίζουν κοινοβουλευτικό ρόλο στην Χρυσή Αυγή, την στιγμή που η ίδια η φασιστική ιδεολογία της τον έχει απορρίψει.

Ζητάμε , τέλος, να αναδειχθεί, η πολιτική πλευρά της δίκης και ο εγκληματικός χαρακτήρας της φασιστικής – ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους, το λαϊκό κίνημα σε μόνιμη επαγρύπνηση και συνεχή πάλη για την οριστική και αμετάκλητη απομόνωση της Χρυσής Αυγής και το οριστικό ξερίζωμα της ναζιστικής ιδεολογίας και την καταδίκη της εγκληματικής τους δράσης.»