ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο Γιάννης Τσολάκος στην Ερέτρια

Ο Γιάννης Τσολάκος επιστρέφει στην ομάδα από την οποία έφυγε το καλοκαίρι για να πάει στην ΑΕΚ Χαλκίδας, που ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες τη φετινή περίοδο, αλλά στη "διαδρομή" τα σχέδια άλλαξαν (...μετακόμιση διοίκησης, προπονητή και παικτών στον ΑΟΧ).

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός πάει τώρα σε μια ομάδα, τον Απόλλωνα Ερέτριας,  που έχει φιλοδοξίες κι αυτός για την πρωτιά, αφού με μια σταθερή και ιδιαίτερα αθόρυβη πορεία βρίσκεται -μία αγωνιστική πριν τη λήξη του Α΄ γύρου- στο -3 από τον πρωτοπόρο Ταμυναϊκό.

Ο 30χρονος παίκτης (ημερ. γεν. 22-3-87) έχει πάνω από 200 συμμετοχές στην Α' κατηγορία Εύβοιας με Μίστρο, ΑΟΝΑ, Κύμη, Ταμυναϊκό, Ολυμπιακό Χ., Ιστιαία, Ερέτρια και ΑΕΚ

Στη Δ' εθνική αγωνίστηκε με την ομάδα της Αρτάκης (27 συμμετ.) την περίοδο 2006-07, ενώ τη διετία 2009-2011 έπαιξε εκτός Εύβοιας, με τις φανέλες του Αία Σαλαμίνας, του Αήττητου Σπάτων και της ΑΕΚ Ερμιονίδας (Κρανίδι).

Στην Ερέτρια ήταν και την προηγ. περίοδο (20 συμμετοχές) από το Νοέμβριο του 2016, αφού είχε πάει στην αρχή της σεζόν στην Ιστιαία (έπαιξε σε 6 αγώνες). Το καλοκαίρι πήγε στην ΑΕΚ Χαλκίδας και με το νέο έτος αναμένεται να κάνει ξανά ...ντεμπούτο στον Απόλλωνα, κόντρα στον γειτονικό Όλυμπο Γυμνού το επόμενο Σάββατο 21 Γενάρη 2017.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΚΑΝΗΘΟ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗΛΙΟ

Δυο μεταγραφές έκανε ο Ερμήλιος Ανθηδώνος παίρνοντας ...πακέτο από τον ΑΟ Κανήθου τον 35χρονο Αναστάσιο Αφράτη και  τον 33χρονο Γιάννη Καρταλά.