Χωρίς βαθμολογικό άγχος παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Βασιλικού ο Λήλας και η ΑΕΚ Χαλκίδας.
Ειδικά φέτος βέβαια, ο Λήλας δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα του και το "σπίτι" του, για τον ίδιο, είναι ...αφιλόξενο.
Όμως, σήμερα, κατάφερε να υποτάξει την ΑΕΚ Χαλκίδας και να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερις -άγονες- αγωνιστικές.
Όσον αφορά το Δικέφαλο, υπέστη την τρίτη σερί ήττα του, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι σήμερα ήταν πάρα πολύ καλοί, αν και αγωνίστηκαν χωρίς τους Παπαδάκη, Ντούρμα, Βελή και Μετοχιάτη.
Οι τρεις πρώτοι, όλες τις προηγούμενες μέρες είχαν υποχρεώσεις και ταξίδια με την ομάδα του 4ου Λυκείου Χαλκίδας, που κατέκτησε την κούπα στη Στερεά Ελλάδα και προκρίθηκε στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, φτάνοντας μία ανάσα από το Final 4 της διοργάνωσης (έχασε χθες με 3-0 από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και αποκλείστηκε).
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 72' ο Νίκος Μαστροκώστας. Ένα γκολ που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Λήλα, ο οποίος είχε καιρό να χαμογελάσει.
Διαιτησία: Γκάτσος, Αντωνίου - Ρέτσας.
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Νίκος Ρόγκας): Μαντάς, Κικίδης, Μπούρικας, Αυλωνίτης, Κουτσαυλής, Κουβούσης (80' Τσούρα), Νάνος (70' Ντούνας), Ευαγγελινός (55' Σίμος), Ροντρίγκο, Μαστροκώστας, Καραχάλιος.
ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιώργος Δάβρης): Γιαλός, Αναστασίου, Τζάβρας, Αγγελάτος, Ζευγολάτης, Πετρογιάννης, Μπασινάς, Βρέττος, Σεϊνταράσι, Σμυρναίος, Λειβαδίτης.