Συνάντηση με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, Σουλτάν Μοχάμεντ Αλ Αλί, είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κότσικα ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την υλική βοήθεια που προσέφερε η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προκειμένου να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων στα “Μακεδονικά” της Χαλκίδας.
Σημειώνεται ότι στην πρωτοβουλία αυτή συνέβαλε η Ζαφειρία Λιόλιου, οικονομική αναλύτρια της Πρεσβείας, η οποία διαμένει στη Χαλκίδα και είναι μητέρα αθλήτριας του Συλλόγου ΓΑΣ Εύβοιας.
Μάλιστα στη συνάντηση στο Δημαρχείο, συμμετείχε και η ίδια, όπως και η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ) Λίλιαν Ζλακώνη.