Έπεσαν έξω οι ημερομηνίες για την ανακαίνιση του Θεάτρου Παπαδημητρίου

Έπεσαν έξω οι ημερομηνίες για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Θεάτρου Παπαδημητρίου από τον Δήμο Χαλκιδέων, αν ισχύει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Μικρό Θέατρο Λάρισας, σχετικά με τη ματαίωση παράστασης στη Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, το Μικρό Θέατρο Λάρισας αναφέρει (επί λέξη) στην ανακοίνωσή του τα εξής:

"Ενημερώνουμε τους φίλους της Χαλκίδας ότι η παράσταση για το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο θέατρο Παπαδημητρίου ακυρώνεται, λόγω γενικής ανακαίνισης του θεάτρου από τον Δήμο και μη παράδοσης του στις σωστές ημερομηνίες. Θα ενημερώσουμε νέα ημερομηνία! Καλημέρα σε όλους σας."

Είναι προφανές ότι το Μικρό Θέατρο Λάρισας είχε κλείσει το Θέατρο Παπαδημητρίου για τις 27 Ιανουαρίου και από τον Δήμο τους ενημέρωσαν ότι πήγαν πίσω οι ημερομηνίες, με αποτέλεσμα να μην είναι έτοιμο το Θέατρο για παράσταση εγκαίρως.

Από τον Δήμο Χαλκιδέων πάντως δεν εκδόθηκε καμία ανακοίνωση, που να εξηγεί τους λόγους της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση των εργασιών της ανακαίνισης. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την έναρξη των εργασιών.