Το Τοπικό Τμήμα Αλιβερίου της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών, την Κυριακή 22 Απριλίου, πραγματοποιεί περιηγητική εκδρομή στην Αρχαία Κόρινθο, σύμφωνα με το παρακάτω συνοπτικό πρόγραμμα:
07:00 Αναχώρηση από Αλιβέρι.
10:00 Άφιξη στα Ίσθμια, επιβίβαση στο καραβάκι ΑΡΓΩ και διάπλους της Διώρυγας Κορίνθου.
12:00 Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου και στο Αρχαιολογικό Μουσείο με επαγγελματία ξεναγό. Ανάβαση με το λεωφορείο στον Ακροκόρινθο.
14: 30 Επίσκεψη στη Σχολή Μηχανικού όπου θα δούμε τον Δίολκο πάνω στον οποίο σύρονταν τα πλοία από τον Κορινθιακό στον Σαρωνικό Κόλπο.
15:30 Στο Λουτράκι για φαγητό και καφέ.
20:00 Επιστροφή στο Αλιβέρι.
Η τιμή συμμετοχής είναι 30 ευρώ και περιλαμβάνεται το λεωφορείο, ο διάπλους της διώρυγας με το καραβάκι και ο ξεναγός. Δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου.
Για τους άνω των 65 είναι 4 ευρώ για τους κάτω των 18 και φοιτητές δωρεάν. Ισχύουν επίσης τα «ελευθέρας». Η κανονική τιμή είναι 8 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της Ε.Ε.Σ κάθε Σάββατο 10.30 πμ -12.πμ ή στο τηλ 6937161098 (Λευκή Μεγαρίτη)