ΚΟΥΡΕΝΤΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Ράμπα πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με κινητικά προβλήματα

Για δεύτερη χρονιά ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας  τοποθέτησε στην πλαζ  Κουρέντι στη Χαλκίδα, τη ράμπα πρόσβασης στη θάλασσα ατόμων με κινητικά προβλήματα. Σε ανακοίνωσή του για το θέμα, ο ΟΛΝΕ αναφέρει:

«Το Sea-Τrack  θα βρίσκεται στη διάθεση των συνανθρώπων μας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, εξασφαλίζοντας τους την ανεμπόδιστη πρόσβαση τους στη θάλασσα, ως ελάχιστο δείγμα μιας κοινωνίας-που έστω με αργά αλλά σταθερά βήματα- προχωρά όλο και πιο δυναμικά και ουσιαστικά στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού των ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες.

Με την προσμονή όλο και περισσότεροι συμπολίτες να κάνουν χρήση της ράμπας, ο ΟΛΝΕ θα προσανατολίζεται διαρκώς σε παρόμοιες παρεμβάσεις με γνώμονα τον πολίτη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας στις παραλίες και τις ζώνες ευθύνης και αρμοδιότητας του.»