ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Χλιαρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας Παγώνη

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της δημοτικής αρχής Παγώνη για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου, με αίτημα την αποκατάσταση της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας.

Τελικά, όμως, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε κάλυψε ένα μικρό τμήμα της πλατείας αγοράς και η δημοτική αρχή Παγώνη δεν κατάφερε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βούλα Αγιοστρατίτη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας Νίκος Αίσωπος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας Δημήτρης Γκίκας και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Μπουρμάς, ο οποίος εκπροσώπησε τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό.

Ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, γι' άλλη μια φορά χρέωσε ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον ίδιο για την καθυστέρηση του έργου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της "Γνώμης"