Μία εκδήλωση, που συγκίνησε όλους τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Νοσοκομείου Χαλκίδας (ΚΕΦΙΑΠ) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, στην Αρτάκη.
Τα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων παρουσίασαν την παράσταση " Ο παπουτσής και τα ξωτικά του". Τα παιδιά του Κέντρου τραγούδησαν τα κάλαντα και πολλά άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Το "παρών" έδωσαν οι βουλευτές Γιώργος Ακριώτης, Τάσος Πρατσόλης, ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Παναγιώτης Τζαφέρος, ο διευθυντής της Φυλακής Χαλκίδας Σπύρος Αθανασίου, ο Σταύρος Μακαρίου κ.ά.