ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Βρέθηκε δέμα με ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα

Ένα δέμα με "δώρα" για τους κρατούμενους των Φυλακών Δομοκού δεν έφτασε ποτέ στα χέρια τους, αφού το εντόπισαν οι εξωτερικοί φρουροί μέσα σε κάδο απορριμμάτων.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου και αμέσως σήμανε συναγερμός, όταν δύο εξωτερικοί φρουροί κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν στον περιβάλλοντα χώρο των φυλακών εντόπισαν μέσα σε κάδο που βρίσκεται έξω από την είσοδο, ένα ύποπτο δέμα.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και στην περιοχή έσπευσε πυροτεχνουργός της Ασφάλειας Λαμίας με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν πρόκειται για βόμβα.

Το δέμα περιείχε κάποια "δώρα" για τους κρατούμενους και συγκεκριμένα  6 κινητά τηλέφωνα ,10 κάρτες sim, 3 φορτιστές και μια σακούλα με 48 γραμμάρια ναρκωτικές ουσίες (χασίς).

Το πιθανότερο σενάριο είναι κάποιος από τους αυτούς που ήρθαν στο επισκεπτήριο της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου - ήταν περίπου 50 άτομα - τελευταία στιγμή να φοβήθηκε να παραδώσει το δέμα σε κρατούμενο και προτίμησε να το ξεφορτωθεί.