ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Με Αχαϊκή στο Κύπελλο της Γ' Εθνικής

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Με Αχαϊκή στο Κύπελλο της Γ' Εθνικής
30 Σεπτεμβρίου 2016, 11:45
A+ A-
Αν περάσει παίζει με Φωστήρα.

Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του φετινού Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Στον 3ο όμιλο, ο ΑΟΧ κληρώθηκε -στην 1η φάση- να παίξει στην έδρα του, με την Αχαϊκή.

1η αγωνιστική (16/10) 

16. Χαλκίδα-Αχαϊκή

17. Ζευγολατιό-Θήβα

18. Τσικλητήρας Πύλου-Παναχαϊκή

19. Παναρκαδικός-Μεγαλόπολη

20. Παναργειακός-Ερμιονίδα

21. Αμαλιάδα-Λουτράκι

22. ΠΑΟ Βάρδας-Αιολικός 

*Προκρίνεται άνευ αγώνα στην επόμενη φάση ο Φωστήρας.

2η αγωνιστική

23. Νικητής 16-Φωστήρας

24. Νικητής 17-Νικητής 20

25. Νικητής 21-Νικητής 19

26. Νικητής 18-Νικητής 22

3η αγωνιστική

27. Νικητής 24-Νικητής 26

28. Νικητής 25-Νικητής 23

Τελικός 3ου ομίλου (θα γίνει σε ουδέτερη έδρα)

Νικητής 27-Νικητής 28  

ΕΔΩ η κλήρωση της Ιστιαίας (2ος όμιλος)   

Με κόσμο ο ΑΟ Χαλκίς στη Θήβα, την Κυριακή

Για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, μεθαύριο (2/10, ώρα 4) η Χαλκίδα θα ...πεταχτεί στη Βοιωτία για να παίξει με τη Θήβα σ' ένα -αν μη τι άλλο- παραδοσιακό ντέρμπι.

Οι κυανόμαυροι -όπως αναμενόταν- θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς αρκετοί Χαλκιδέοι θα βρεθούν στη βοιωτική πόλη με ΙΧ, ενώ στις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής θα αναχωρήσει και πούλμαν με φιλάθλους από το Δημ. Στάδιο Χαλκίδας. 

Οι φίλοι του ΑΟΧ θα μπουν στο γήπεδο της Θήβας από την είσοδο που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο (αυτοί της Θήβας θα μπουν από τον δρόμο που βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο). 

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Άγγελος Μπακογιάννης από την Αθήνα με βοηθούς τη Μαρία Δέτση και τον Δημήτρη Σταυρόγλου, επίσης από την Αθήνα.

Ο Μπακογιάννης την περσινή σεζόν είχε αφήσει με παράπονα τους Χαλκιδέους στο ισόπαλο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας (συγκεκριμένα, για τον μη καταλογισμό πεντακάθαρου πέναλτι στον Ντελέκο), ενώ τον θυμούνται όχι από την ...καλή, αλλά από την ...ανάποδη και οι Ψαχνιώτες, καθώς τα είχε κάνει μαντάρα στον αγώνα Ηρακλής Ψαχνών - Σπάρτη (είχε σφυρίξει ένα αστείο πέναλτι εις βάρος του Ηρακλή, αποβάλλοντας παράλληλα και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Κουμή). 

Η Χαλκίδα θέλει πάση θυσία τη νίκη, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να σημειώσει γκολ που μέχρι στιγμής το βλέπει με το ...κυάλι.

Στο κυανόμαυρο στρατόπεδο πάντως, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα αφήσει πίσω της την κακή εμφάνιση με την Αμαλιάδα και θα σημειώσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, που θα την ανεβάσει βαθμολογικά, αλλά και θα της δώσει ψυχολογική ώθηση (και) ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί με τον «φονέα» Φωστήρα.

Επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΟΧ θα κάνουν ο φορ κρούσης Χρήστος Κανελλόπουλος και ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ Οδυσσέας Γεωργιάδης

Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βαγγέλης Ντελέκος.     

Επιστροφή