Η εταιρεία

Εντυπη έκδοση: Ειδικές εκδόσεις

Εντυπη έκδοση: Ειδικές εκδόσεις
11 Δεκεμβρίου 2010, 15:56
Το περιοδικό Go! έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής ως δωρεάν ένθετο της "Γνώμης".

Η "Γνώμη" έχει μπει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στο χώρο των ειδικών εκδόσεων. Το 2006 η εφημερίδα κυκλοφόρησε με ένα δωρεάν ιλουστρασιόν ένθετο 72 σελίδων αφιερωμένο στα 30α γενέθλιά της.

Από το 2009 και μετά, γεννιέται το Go!, ένα θεματικό περιοδικό που εκδίδεται περιοδικά. Το ξεκίνημα έγινε με το Go! in home το Μάιο του 2009. Ιλουστρασιόν χαρτί, 40 σελίδες και δωρεάν διανομή ως ένθετο της «Ευβοϊκής Γνώμης» με πολλές λύσεις για το σπίτι.

Τον Οκτώβριο του 2009 ακολούθησε το Go! in auto με θέμα το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα. Το σχήμα του περιοδικού «γυρνάει» μόνιμα πια σε 21Χ29 από 29Χ36 και οι 24 ιλουστρασιόν σελίδες του αποτελούν ένα χρήσιμο οδηγό για την αγορά αυτοκινήτου. Η διανομή του έγινε δωρεάν μαζί με τη «Γνώμη».

Το δεύτερο Go! in home προκάλεσε πραγματικά αίσθηση κάνοντας άλματα προόδου. Εφτασε αισίως τις 80 σελίδες σε ιλουστρασιόν χαρτί και εκδόθηκε το Μάιο του 2010. Η προϊοντική θεματολογία κέντρισε το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με το σπίτι και η δωρεάν διάθεσή του ως ένθετο της «Γνώμης» του εξασφάλισε ευρεία απήχηση.

Τον Οκτώβριο του 2010 κυκλοφόρησε και το Go! in vote με την ευκαιρία των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του Νοεμβρίου. Οι αναγνώστες του περιοδικού έμαθαν όλα όσα έπρεπε για να ψηφίσουν σωστά και γνώρισαν το βιογραφικό πολλών υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Το τρίτο Go! in home ήρθε τον Μάιο του 2011 καταθέτοντας τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις (εν μέσω κρίσης!) για το σπίτι και την οικοδομή.

Δέκα χρόνια μετά, το Go! in home επανακυκλοφορεί (Ιούνιος του 2021) σε 92 σελίδες, γεμάτες με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο από Ευβοιώτες επιχειρηματίες. Την ίδια χρονιά (Νοέμβριος του 2021) κυκλοφορεί για πρώτη φορά το Go! in health & beauty με θέματα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς σε 68 σελίδες!

Δείτε τα εξώφυλλα των περιοδικών Go!