Διοργανώνουν ορεινό αγώνα δρόμου στη Στενή

Διοργανώνουν ορεινό αγώνα δρόμου στη Στενή
17 Φεβρουαρίου 2017, 16:01
A+ A-
Τέσσερις Σύλλογοι, σε συνεργασία με τον Δήμο Διρφύων- Μεσσαπίων.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής παρέμβασης αλλά και της συνεργασίας φορέων και Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Ιουνίου 2017 ο 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στο όρος Δίρφυς, στη Στενή Ευβοίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί συνδιοργανωτές τον Πανευβοϊκό Σύλλογο "Ο Καλός Σαμαρείτης", τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας, τον Αθλητικό Όμιλο Τρίτων Χαλκίδας και την συμμετοχή της Αθλητικής Ακαδημίας Χαλκίδας.

Σκοπός του αγώνα είναι η προώθηση του αθλητισμού και η ανάδειξη του φυσικού κάλους της περιοχής της Στενής αλλά και του φημισμένου Όρους Δίρφυς.

Παράλληλα δε,έχει φιλανθρωπικό σκοπό,αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των στόχων και σκοπών του Συλλόγου "Ο Καλός Σαμαρείτης"

Το Σάββατο 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και παράλληλα πολλές εκδηλώσεις,όπως μαθήματα ζωγραφικής από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας,πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής,αφήγηση παραμυθιών και πολλά άλλα.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στη Δίρφυ και η τελετή απονομής επάθλων. Ο Ορεινός Αγώνας Δρόμου τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων.

Επιστροφή