ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 5-2: Πεντάστερος πρωταθλητής, σήκωσε την κούπα

13 Μαΐου 2017, 21:27
A+ A-
Έγινε η απονομή τίτλου - Χατ τρικ ο Κούρτης.

Άνετος, επιθετικός κι ...ωραίος ήταν σήμερα ο πρωταθλητής Ευβοίας Ταμυναϊκός, που συνέτριψε με 5-2 τον Ελλήσποντο στο Αλιβέρι κι έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν.

Μάλιστα, αναδείχθηκε ο ...παραγωγικότερος πρωταθλητής της τελευταίας δεκαετίας στην Α' ΕΠΣΕ, μολονότι από τα ...μισά και μετά έχασε από τη φαρέτρα του το πιο μεγάλο όπλο του, τον Γιάννη Σίμωση, που πήγε για λίγο στην Αυστραλία, (επέστρεψε αλλά ήταν ανενεργός, αφού δεν πρόλαβε να ξαναφτιάξει δελτίο).  

Ο Ταμυναϊκός σκόραρε 76 φορές. Την περίοδο 2007-2008 ο Ηρακλής Ψαχνών είχε βάλει 74 γκολ, την περίοδο 2009-2010 ο ΑΟΧ είχε βάλει 73, ενώ την περίοδο 2010-2011 η Κύμη είχε βάλει 72.

Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Αλιβερίου η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή, καθώς έγινε η απονομή του τίτλου στον πρωταθλητή Ευβοίας, που γιόρτασε μαζί με τους φιλάθλους του την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Από αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα για τον Ταμυναϊκό, που σύντομα θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος ο Ταμυναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 1-0 μόλις στο 3' με τον Κούρτη.

Ο ίδιος παίκτης στο 26' έκανε το 2-0 με ένα καταπληκτικό γκολ, ενώ στο 66' ο Β. Τριανταφύλλου με πέναλτι μείωσε σε 2-1 για τον Ελλήσποντο.

Με τη σέντρα (στο 67') ο Β. Αναστασίου με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 3-1, αλλά οι Λαμψακιώτες στο 71' μείωσαν -εκ νέου- σε 3-2 με σκόρερ τον Κατσικαβάλη.

Ο Κούρτης στο 82' πέτυχε χατ τρικ, κάνοντας το 4-2, ενώ το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 86' ο Σταμέλος.

Διαιτησία: Παπακωνσταντίνου, Σοφίου - Ποδαράς.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Πετράκης, Βασ. Αναστασίου, Πιλάτης (75' Σαμαράς), Καρατζάς, Κρόκος, Κορνελάτος, Φωτιάς, Τσάγκος (65' Μαντασάς), Λελούδας, Ρέτσας (55' Σταμέλος), Κούρτης. 

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Χατζηπαυλίδης, Κορκόβελος, Μπακλαγεμέζης (55' Μπαϊμπάκης), Τριανταφύλλου, Κουσερής (85' Μπούρικας), Νόνας, Νάτσης, Λάζρι, Κούτρας (46' Κοντάκης), Αγγελάκης, Κατσικαβάλης.

Επιστροφή