ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Σκόραραν με το καλημέρα... Μέρος Β'

28 Αυγούστου 2017, 00:05
A+ A-
Πέτυχε γκολ κι έχασε πέναλτι ο Βασίλης Ανέστης. Ωραίο ματς στα Φύλλα με δυο αδέλφια να βρίσκουν δίχτυα  

Oλοκληρώθηκε η επίσημη ποδοσφαιρική πρεμιέρα στην Εύβοια  με πολλά γκολ, και την Κυριακή στους αγώνες που έγιναν για την 1η αγωνιστική της Α' φάσης του κυπέλλου. Δείτε ποιοι τα πέτυχαν.

Με κλικ ΕΔΩ, δείτε τους σκόρερ στους αγώνες του ΣΑΒΒΑΤΟΥ.

 

ΔΥΣΤΟΣ-ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ ..................................4-1

Ο νικητής πέτυχε ένα γκολ στο ημίχρονο με τον Σίμωση (31') και ισοφάρισε η ομάδα των Νέων Στύρων δυο λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους με τον Κορδώνη. Στη συνέχεια ...ξέσπασαν οι γηπεδούχοι και πέτυχαν τρία γκολ από το 55' μέχρι το 60', με τους Βυργιώτη, Χ. Μαστροκώστα και τον Αρη Πηλιχό που επανήλθε (από τον Αγιο Λουκά) στην ομάδα του Δύστου.

 

ΜΙΑΟΥΛΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ .......................3-3

Ωραίο ματς στα Φύλλα, όπου προηγήθηκε ο Μιαούλης με τον Γιάννη Κατσαρή στο 9'. Μέσα σε πέντε λεπτά (34'-38') η Προποντίδα πήρε το προβάδισμα με γκολ που πέτυχαν ο Μπόζντα και ο Τσιαμπαλής. Στην επανάληψη έγινε η ...τούμπα€Œ με τον ίδιο τρόπο. Πάλι σε διάστημα 5 λεπτών (54'-58), η ομάδα των Φύλλων προηγήθηκε 3-2 με γκολ που πέτυχαν δυο αδέλφια. Ο Κώστας Τρίκκας και ο Παναγιώτης Τρίκκας ο οποίος μεταγράφηκε στο Μιαούλη πρόσφατα από το γειτονικό Αφράτι. Το τελικό 3-3 έκανε ο Τσακόγιας στο 74'.

 

ΕΡΜΗΛΙΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ...............2-4

Με 3-0 προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι ύστερα από γκολ που πέτυχαν ο Β. Τσώκος (23'), ο Σιαράπης (37') και ο νεαποκτηθείς (από το Βατωντα) Χρήστος Κούκουρας€Œ (52'). Ο Σιαφτούλης τέσσερα λεπτά με τά την είσοδό του (51') στον αγωνιστικό χώρο μείωσε σε 1-2  (55'), αλλά ο Β. Τσώκος διεύρυνε ξανά το δείκτη του σκορ στο 68'. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σιαφτούλης πέτυχε το τελικό 2-4.

 

ΜΑΝΤΟΥΔΙ-ΣΤΑΥΡΟΣ .................................2-0

Ο Νίκος Μπίλας στο 13' άνοιξε το σκορ και τη νίκη των Μαντουδιανών ολοκλήρωσε ο Κατσούρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 48'.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ .............................2-2

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και οι τυπικά γηπεδούχοι (ο αγώνας έγινε στο γηπ. Βασιλικών) έκαναν την αντεπίθεσή τους στην επαναληψη και ισοφάρισαν. Οι αδελφοί Δαρζέντα πέτυχαν τα δυο γκολ του Ταξιάρχη, ο Δημήτρης στο 3' και ο Αχιλλέας στο 19'. Ο Γκαμίλης με αυτογκολ ...έκανε το 1-2 στο 49' και ισοφάρισε ο Στάθης Ευσταθίου στο 72.

 

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ.......................0-2

Οι Κονίστρες τέλειωσαν το πρ. πρωτάθλημα με νίκη (3-0) επί του Αμαρυνθιακού και με νίκη επί της ίδιας ομάδας, στην έδρα της μάλιστα,  έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν. Ο Κώστας Πετρογιάννης άνοιξε το σκορ στο 53' και ο Σέρτζιο Σίνο στο 80' ολοκλήρωσε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

 

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ..................0-2

Δυο χρονιές στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ, ο Ελλήσποντος δεν είχε κερδίσει την ΑΕΚ και το πέτυχε στην πρεμιέρα του κυπέλλου, μέσα στο Πάρκο του Λαού. Και τα δυο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίωρ, από τον Γιάννη Λάμπρου (με πέναλτι) στο 17' και τον Νίκο Κούτρα στο 26'.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ..................5-0

Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Βατώντας, αλλά στην επαναληψη έγινε πιο άνετος στο σκοράρισμα. Στο 20' άνοιξε το σκορ ένας αμυντικός, ο Ντούκα και στο β' 45λεπτο πέτυχαν από δυο γκολ ο ...επαναπατρισθείς Λαλανίτης και ο Γιαννουκάκος, πρώτος της σκόρερ στο πρωτάθλημα που τέλειωσε.

 

ΑΡΤΑΚΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ .......................5-1

Και ο ΑΟΝΑ, όπως ο Βατώντας, πέτυχε ένα γκολ στο ημίχρονο με το νεαρό Θεοφιλο Μπασινά, που αποκτήθηκε από τον ΑΟΧ, στο 13' και στην επανάληψη πέτυχε άλλα τέσσερα. Τα υπόλοιπα  σημείωσαν ο Μαντάς, ο Κονόμι, ο Μουτουσίδης και ο Μαστροκώστας. Μείωσε ο Θάνος μετά το 5-0.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ...3-0

Ο κυπελλούχος Εύβοιας επιβλήθηκε ...χαλαρά της ομάδας των Βασιλικών. Προηγήθηκε 2-0 στο Α' ημίχρονο με δυο γκολ του Αγγελου Τουρκοχωρίτη€Œ (22' και 45΄) και στην επανάληψη πέτυχε άλλο ένα γκολ στο 60' με εύστοχο πέναλτι του νεοαποκτηθέντα  Γιάννη Σμυρναίου.

 

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ-ΩΡΕΟΙ ............4-2

Ο Βαλάντης Αλεξίου σημείωσε χατ-τρικ κι έγινε ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με δυο γκολ του Αλεξίου (10', 30'), αλλά οι Ωρεοι μέσα σε 5 λεπτά (51', 55) και σκόρερ τον Γαλούπη ισοφάρισαν. Ο Αλέξανδρος Κοντάκης€Œ (ήρθε με μεταγραφή από τον Ερμή Πηλίου) έδωσε το προβάδισμα στον Ακράτητο στο 62' και στο 89' ο Αλεξίου, πάλι, ολοκλήρωσε τη νίκη της ομάδας των Κεχριών.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ-ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ .....0-1

Ο Βασίλης Ανέστης που πήγε στον Αρτεμισιακό€Œ από την Ιστιαία, ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ του αγώνα (60'). Ο ίδιος έχασε και πέναλτι στο 0-0, αφού νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Λίμνης.

 

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ-ΜΑΡΜΑΡΙ ....................0-0

Το μοναδικό ματς χωρίς γκολ. Ο Αρης είχε δυο δοκάρια και με την εμφάνισή του ικανοποίησε τους φίλους του.

 

 

 

 

 

Επιστροφή