ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ: Πήγε εκεί ο Χρήστος Ανέστης και πιο 'κει ο αδελφός του

28 Αυγούστου 2017, 22:30
A+ A-
Θα κοντραριστούν στη Β' κατηγορία της Εύβοιας

Οι αδελφοί Ανέστη, ο Βασίλης και ο Χρήστος ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια από την περιοχή της δημοτικής εννότητας Αρτεμισίου την ποδοσφαιρική τους καριέρα και τώρα επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη.

Ο Βασίλης Ανέστης, ο πρεσβύτερος των αδελφών, μετά το ...ναύαγιο της Ιστιαίας ήδη φορά τη φανέλα του Αρτεμισιακού. Πέτυχε μάλιστα το μοναδικό γκολ της νέας του ομάδας στη νίκη (0-1) στον αγώνα κυπέλλου στη Λίμνη επί του του τοπικού Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα μάλιστα, αποτελεί τη μοναδική μεταγραφή του Αρτεμισιακού.

Ελαχιστα χιλιόμετρα πιο' κει (από το Αρτεμίσιο) είναι οι Γούβες, όπου εδρεύει η ομάδα του Ευβοϊκού και σ' αυτή την ομάδα θ' αγωνίζεται ο αδελφός του Βασίλη, ο Χρήστος Ανέστης.

Δηλαδή, τα δυο αδέλφια θα βρεθούν φέτος αντιμέτωπα στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και η μονομαχία τους αποκτά από τώρα μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μέχρι τώρα ήταν συνήθως συμπαίκτες και μάλιστα πρωταθλητές (τελευταία στην Ιστιαία και πριν από λίγα χρόνια την Κύμη).

Στον Ευβοϊκό Γουβών, όμως, πήγε κι άλλος ένας πρωταθλητής με την Ενωση Ιστιαίας, ο Νίκος Γοργομάτης. 30χρονος μέσος ο οποίος ήταν βασικό μέλος της ομάδας του Βορρά όταν κατέκτησε την πρωτιά στην Εύβοια, αλλά στη Γ' Εθνική δεν είχε συμμετοχή.

Στις Γούβες ...μετακόμισε και ο Παρασκευάς Σούρλας που ανήκε στον Αρτεμισιακό.

 

Επιστροφή