ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 2-0: Εμεινε στάσιμος στη Σαντορίνη

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 2-0: Εμεινε στάσιμος στη Σαντορίνη
22 Οκτωβρίου 2017, 13:52
A+ A-
Χάνει έδαφος στη βαθμολογία.

Για τρίτη σερί αγωνιστική ο Ταμυναϊκός δεν καταφέρνει να πάρει το "τρίποντο" της νίκης, μετά τη θριαμβευτική πρεμιέρα με 3-0 επί της Τριγλίας στο Αλιβέρι.

Ακολούθησαν η βαριά ήττα με 4-1 στο Αργος από το Κιβέρι, η εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής και σήμερα το μεσημέρι (12:00), η ήττα με 2-0 στη Σαντορίνη από τον Πανθηραϊκό.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Πανθηραϊκού στο πρωτάθλημα.

Στο Δημ. γήπεδο Θήρας, -με τη ζέστη να είναι αφόρητη και τους παίκτες να βγαίνουν στα πιτς συχνά πυκνά για να δροσιστούν-, ο Ταμυναϊκός έμεινε στάσιμος και χάνει έδαφος στη βαθμολογία, καθώς είναι επιτακτική η ανάγκη ν' αρχίσει να παίρνει βαθμούς και μακριά από την Εύβοια (σ.σ. θυμίζουμε ότι υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίες ομάδες).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την ομάδα της Εύβοιας, αλλά και πιο επιθετικοί και προσηλωμένοι.

Πίεσαν από την αρχή και ανάγκασαν τον Μητακίδη στην πρώτη απόκρουση στο 7' σε κεφαλιά του Φαμπίνιο.

Στο 25' έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Ντούμο και Μανιά, αλλά στο 35' ο Μανιάς δεν αστόχησε και με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, κάνοντας το 1-0.

Επιθετικά με σκοπό να καθαρίσουν το ματς μπήκαν οι γηπεδούχοι και στο β' ημίχρονο, με τον Περιάλη να σημαδεύει το δοκάρι.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο Ταμυναϊκός μαζεύτηκε στην άμυνα, αλλά δεν στάθηκε ικανός να ασκήσει και ο ίδιος πίεση στους Σαντορινιούς, ώστε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Τελικά όχι μόνο το παραπάνω δεν έγινε, αλλά οι Αλιβεριώτες δέχτηκαν και δεύτερο γκολ (2-0) στο 85' με σκόρερ τον Περιάλη που ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου. Σημάδεψε αρχικά το δοκάρι και με δεύτερη προσπάθεια (με κεφαλιά) έβαλε οδόφραγμα στις ελπίδες του Ταμυναϊκού για ένα θετικό αποτέλεσμα στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Αθανασίου, Γκίκας, Ζέλιος (60' Κωλέτσης), Κεφαλάς, Μπίρης, Λούκας, Φύτρος (65' Πολυκρέτης), Φαμπίνιο, Ντούμος (86' Παναγιωτόπουλος), Μάνιας, Περιάλης.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Λύκος): Μητακίδης, Ζαρίφης (75' Βασ. Αναστασίου), Καρράς, Καρατζάς, Κοκκάλας, Μαν. Αναστασίου, Κώτσης (80' Κρόκος), Μαλισιώβας, Αντμίρ Ζάχι (70' Πιλάτης), Ραμπαβίλας (65' Κατσόλι), Μήτρου.

Επιστροφή