ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-0: Ο Τζουβάρας κατέβασε τα ρολά

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-0: Ο Τζουβάρας κατέβασε τα ρολά
5 Νοεμβρίου 2017, 18:04
A+ A-
Μεγάλη εμφάνιση του νεαρού γκολκίπερ στο ντεμπούτο του με τον Θρύλο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεαρό γκολκίπερ Γιώργο Τζουβάρα (φωτό), που μεταγράφηκε πριν μερικές μέρες στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, ο Θρύλος πήρε πολύτιμη ισοπαλία (0-0) μέσα στη Μακρυκάπα από τους "λύκους", που δεν κατάφεραν να "δαγκώσουν" τους ερυθρόλευκους.

Ο Τζουβάρας πήγε στον Ολυμπιακό Χαλκίδας από τον ΑΟ Χαλκίς και στην πρώτη του εμφάνιση με τον Θρύλο απέδειξε ότι πρόκειται για έναν γκολκίπερ με λαμπρό μέλλον.

Σταμάτησε όλες τις επιθετικές προσπάθειες των παικτών της Μακρυκάπας, που ήταν καλύτερη, έκανε φάσεις, αλλά ο ψυχωμένος Ολυμπιακός "τσίμπησε" τον βαθμό.

Στο α' ημίχρονο η Μακρυκάπα είχε -συν τοις άλλοις- και δυο χαμένα τετ α τετ με τον Σίδερη και τον Μπαϊμπάκη, αλλά ο Τζουβάρας ισάριθμες φορές είπε "όχι".

Στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο το γκολ δεν ...ήρθε.

Μάλιστα, η Μακρυκάπα είχε και δοκάρι στο 82' με τον Μπαϊμπάκη, κι ενώ ένα λεπτό πριν (81') είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρίνου (σ.σ. είχε μπει στο ματς λίγο νωρίτερα).

Ακόμη και με αριθμητικό μειονέκτημα η Μακρυκάπα συνέχισε να πιέζει, αλλά το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, σε ένα όχι ιδιαίτερα ποιοτικό ματς, που ξεκίνησε στις 12.45 το μεσημέρι, για τον λόγο ότι στις 3, στο ίδιο γήπεδο, έπαιζαν μπάλα οι Αβαντίδες.

Διαιτησία: Σέγκος, Κωνστάντιος - Μητρολιός.

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Πουρνής, Λέκκας (75' Μαρίνος), Χασάνδρας, Τάσος Καρκαλής, Γιάννης Καρκαλής, Σηφάκης, Γκίκας, Σεχάι (94' Κεραμιδάς), Κουτσαυλής, Σίδερης, Μπαϊμπάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σαχίνης/Οικονόμου): Τζουβάρας, Κικίδης, Μάλλιαρης, Βελής, Σταύρου (58' λ.τρ. Μητάκης), Φρυγανάς, Κυτίνος (94' Ράνα), Τζαφέρος, Πάλλης, Παπαδέδες, Τσιούνης (46' λ.τρ. Φούρλης).

Επιστροφή