ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 6-1: Με περίπατο στους "4" του Κυπέλλου

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 6-1: Με περίπατο στους 4 του Κυπέλλου
22 Νοεμβρίου 2017, 17:05
A+ A-
Δυο γκολ πέτυχε ο Ανδρέας Μήτρου  

Καθόλου  δεν δυσκολεύτηκε ο Ταμυναϊκός για να προκριθεί στους "4" του Κυπέλλου. Ηταν σαρωτικός με την Αιδηψό, στο γήπεδο Αλιβερίου και ανέτρεψε με άνεση την ήττα (0-1) του πρώτου αγώνα στα Λουτρά, κερδίζοντας στον επαναληπτικό με 6-1 την ομάδα της Βόρειας Εύβοιας.

Ο Ταμυναϊκός θα ξαναβρεθεί στην τετράδα του Κυπέλλου Εύβοιας μετά από τέσσερα χρόνια. Η τελευταία του φορά ήταν την περίοδο 2013-14, όπου είχε περάσει και στον τελικό, αποκλείοντας το Δύστο στα ημιτελικά.

Σήμερα πήρε πανηγυρική πρόκριση, αρχίζοντας το "χορό" των γκολ από το 13' με σκόρερ τον Ραμπαβίλα. Στο 32' ο Κούρτης έκανε το 2-0, αλλά αμέσως μετά η Αιδηψός κέρδισε πέναλτι και μείωσε με τον εύστοχο Τίτο Μπιμπάι.

Το 2-1 έδινε το εισιτήριο στους Βόρειους, όμως, πήραν φόρα οι γηπεδούχοι μετά, κι αφού πήγαν στ' αποδυτήρια με σκορ πρόκρισης (3-1) ύστερα από γκολ του Ανδρέα Μήτρου, πέτυχαν άλλα τρία γκολ στην επανάληψη και ...επανέφεραν την τάξη.

Σκόρερ των άλλων τριών γκολ ήταν ο Κότσι στο 48', ο Μήτρου με πέναλτι στο 61' και ο Ζάχι  Αντμίρ στο 90'

Διαιτησία: Λάμπρου, Κωνστάντιος-Κελεπούρης.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Λαθουράς): Μπάρδης, Κρόκος, Καρράς (66' Πιλάτης), Καρατζάς, Βασ. Αναστασίου, Μαλισσόβας, Κότσι (52' Σταμέλος), Μ. Αναστασίου, Ραμπαβίλας (65' Αντμίρ), Κούρτης, Μήτρου (90' Μάλλιος).

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώρ. Δημητρίου): Ψαρράς, Φώτου, Ι.  Βασιλείου (62' Καραγκούνης), Αθανασίου, Μ. Αναγνώστου, Σαμπάι (84' Χ. Βασιλείου), Αργ. Στεργίου, Ν. Αναγνώστου (61' Παπατζίκος), Μακρής, Τ. Μπιμπάι, Α. Μπιμπάι (74' Ζαχαράκης).

Επιστροφή