ΑΕΚ Χ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 0-1: Εγινε ...Χαλκιδοφάγος

ΑΕΚ Χ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 0-1: Εγινε ...Χαλκιδοφάγος
25 Νοεμβρίου 2017, 19:02
A+ A-
Μετά τον Ολυμπιακό νίκησε στο Πάρκο και τους κιτρινόμαυρους.

Σημαντικό διπλό μέσα στη Χαλκίδα επί της ΑΕΚ πήρε ο Βατώντας, που άλωσε για δεύτερη φορά φέτος το Πάρκο του Λαού.

Μετά τη νίκη του επί του ουραγού Ολυμπιακού, νίκησε και την προτελευταία ΑΕΚ, την άφησε εκεί, στα χαμηλά, κι έγινε ...Χαλκιδοφάγος.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε σχετικά νωρίς.

Συγκεκριμένα στο 10' από ωραία επέλαση και σέντρα του Αλκιβιάδη Σταματίου, ο Μιχαηλίδης (φωτό) με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ Χαλκίδας προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο, ανέλαβε πρωτοβουλίες στο χώρο του κέντρου, κυκλοφόρησε την μπάλα, αλλά επιθετικά δεν είχε καθόλου καλά τελειώματα.

Από την άλλη, ο Βατώντας, που είχε το προβάδισμα δεν ανοίχτηκε πολύ και προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα του, επιχειρώντας στις κόντρα επιθέσεις να πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ.

Τελικά, μπορεί να μην ...ξαναβρήκε δίχτυα, αλλά μπόρεσε να απομακρύνει όλους τους κινδύνους στα καρέ του και να φύγει με το πολύτιμο διπλό από την πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Ο Βατώντας πιστοποίησε ότι είναι μία ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, ενώ η ΑΕΚ Χαλκίδας δεν μπόρεσε να κατακτήσει τη δεύτερη νίκη μετά απ' αυτή κόντρα στον Ελλήσποντο πριν από 15 μέρες.

Φυσικά, ο Δικέφαλος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και αν θέλει να έχει ελπίδες παραμονής θα πρέπει να αρχίσει συνδυάζει τις καλές εμφανίσεις με τα θετικά αποτελέσματα.

Διαιτησία: Βελέντζας, Πριόνας - Χαρ. Αντωνίου.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δάβρης): Ζαφειρόπουλος, Ηλιόπουλος, Κοτρότσιος, Τριανταφύλλου, Γιαμακίδης, Τζαφέρος (75' Ντεγιάννης), Χρόνης (68' Σταμελάκης), Πεσχύρας (87' Μάνουελ), Καρνάτσος, Καλέντζης (85' Σταμέλος), Λάμτσε. 

ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΤΩΝΤΑ (Βαλήλας): Κυριακόπουλος, Χασανλάρι, Νεσίμι, Κατσαούνης, Ντούκα, Γούναρης (23' λ.τ. Τσώκος), Ματράκας (57' Λαλανίτης), Κηρύκος (68' Μαμτζαδέριας), Μιχαηλίδης, Κούκα, Σταματίου (46' Σκούρος).

Επιστροφή