ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Πήρε Τζανέτο στην προσπάθειά του να ξαναγεμίσει το ρόστερ

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Πήρε Τζανέτο στην προσπάθειά του να ξαναγεμίσει το ρόστερ
12 Ιανουαρίου 2018, 14:22
A+ A-
Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Αχαρναϊκό.

Στην προσπάθειά του να ξαναγεμίσει το ρόστερ του, ο ΑΟ Χαλκίς προχώρησε στην πρώτη του χειμερινή μεταγραφή με την απόκτηση του 20χρονου Νίκου Τζανέτου από τον Αχαρναϊκό (στη φωτό ο Τζανέτος με τον διοικούντα του ΑΟΧ Σωτήρη Μαυρονάσιο).

Πριν λίγο καιρό 40 παίκτες έμειναν ελεύθεροι από την ομάδα του Μενιδίου, που αποχώρησε ...πολύ νωρίς από το πρωτάθλημα της Football League.

Ενας από τους ...40 ήταν κι ο Τζανέτος, με τον ΑΟΧ να ρίχνει δίχτυα στη θάλασσα του Αχαρναϊκού.

Ο Τζανέτος είναι γεννημένος στις 21 Φλεβάρη του 1997 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ανήκε στην Κ20 του Αχαρναϊκού. Στη Χαλκίδα πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει αν και επιθυμία του κόουτς Αυλωνίτη ήταν η απόκτηση έμπειρων παικτών, για να παραμείνει ο ΑΟΧ ανταγωνιστικός στο κυνήγι του τίτλου.

Στα πλάνα της διοίκησης του ΑΟΧ βρίσκεται η απόκτηση ενός ακόμη χαφ, ενός δεξιού μπακ και ενός φορ.

«Θέλουμε να πάρουμε τέσσερις παίκτες και ίσως και πέμπτο» δήλωσε στο egnomi.gr ο ταμίας του ΔΣ Αλέκος Σιγανός, με το όνομα του Αλέξανδρου Ζαφειράκη (επίσης από τον Αχαρναϊκό) να βρίσκεται στο κάδρο των μεταγραφών.

Στα τελευταία ματς ο πάγκος του ΑΟΧ είχε μ.ο. ηλικίας 16 ετών και η ενίσχυση της ομάδας ήταν επιβεβλημένη μετά τις αποχωρήσεις των Κονσταντίνοφ, Παλιάτσιου, Στεργιανού και Χαρτσιά, με τον τελευταίο να μην έχει πάρει το δελτίο του από την ομάδα της Εύβοιας (ο ΑΟΧ περιμένει ...πρόταση από άλλη ομάδα).

Επιστροφή