ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 2-4: Εξω πάει πολύ καλά

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 2-4: Εξω πάει πολύ καλά
28 Ιανουαρίου 2018, 18:15
A+ A-
Τέταρτο τρίποντο εκτός έδρας από τους νικητές

Ο Ελλήσποντος πέτυχε το πρώτο γκολ ...με διαφορά (από τα πολλά που σημειώθηκαν σήμερα στην Α' κατηγορία), αλλά το δυναμικό μπάσιμο στο Β' γύρο το έκανε τελικά ο Αστέρας Βατώντα και κέρδισε με 4-2 την ομάδα της Λαμψάκου μέσα στο γήπεδό της.

Οι νικητές, στον Α' γύρο είχαν μαζέψει μακριά από το γήπεδό τους περισσότερους βαθμούς (11 έναντι 10 στα εντός έδρας παιχνίδια) και μετά το νέο τρίποντο μακριά από το Βατώντα ανέβηκαν και στην 5η θέση (από την 7η), έχοντας σήμερα στον πάγκο τους για πρώτη φορά τον Σταύρο Σταθαρά (αντικατέστησε τον Βαλήλα).

Ο Ελλήσποντος παρόλο που πέτυχε γκολ από τα ...αποδυτήρια δεν είχε ανάλογη συνέχεια και απογοήτευσε τους φίλους του, χάνοντας σε τρίτο σερί ματς στη Λάμψακο (είχαν προηγηθεί οι ήττες από τους δυο πρωτοπόρους (Απόλλων Ερέτριας και Λήλας Βασιλικού).

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Λάζρι πήρε την μπαλιά από τον Κούτρα και χωρίς να καθυστερήσει σούταρε κι έκανε το 1-0.

Στο 11' ο Χανσαλάρι έδωσε μπαλιά στον Κούκα κι αυτός ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 18' προσπάθησε να απαντήσει η ομάδα της Λαμψάκου με ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Λάμπρου (η μπάλα πιθανόν να έγλειψε και το δοκάρι).

Ανέβηκε κι άλλο στη συνέχεια ο φιλοξενούμενος Βατώντας και ήταν αυτός που έγινε πιο επικίνδυνος, δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ, στο 23' σε κεφαλιά του Μαρμαρινού (η μπάλα έφυγε ξυστά από το δοκάρι) και στο 44' μετά από ένα σόλο του Κούκα και σουτ που απέκρουσε ο Αγριοδημος, διατηρώντας το 1-1.

Με γκολ ξεκίνησε και το β' ημίχρονο, αλλά από τον Βατώντα και μάλιστα βρήκε δύο φορές δίχτυα.

Στο 47' ο Γιαννουκάκος με απ' ευθείας φάουλ έκανε το 1-2 και δύο λεπτά μετά (49'), από σέντρα  στην περιοχή των γηπεδούχων δεν έδιωξε ο Αγριοδημος και ο Μιχαηλίδης που πήρε την μπάλα πλάσαρε υποδειγματικά κι έκανε το 1-3.

Ο Ελλήσποντος δεν έδειξε να ξυπνά και στο 53' ο Βατώντας με νέο γκολ από τον Γιαννουκάκο (από σέντρα του Χανσαλάρι), έκανε το 1-4 και έβαλε τα θεμέλια για το τέταρτο "τρίποντο" της ομάδας του εκτός έδρας.

Στο 73' είχε δοκάρι ο Νάτσης και στο 82' από φάουλ η μπάλα αποκρούστηκε αρχικά από τον Σταθαρά και ο Κουσερής μπήκε στη φάση και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το τελικό 2-4.

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Πασχαλίδης-Γκάτσος.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Αγριόδημος, Κατσικαβάλης, Νάτσης, Κουσερής, Κουτσαυλής, Σπυράκης (70' Babozi), Φτούλης (46' Νόνας), Κούτρας (79' Rrzepiora), Λάμπρου, Λάζρι, Ντεγιάννης (46' Μπακλαγιεμέζης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Σταύρος Σταθαράς): Γιάν. Σταθαράς, Χανσαλάρι, Νεσίμι, Μαρμαρινός, Τσώκος, Κηρύκος, Κούκα, Γούναρης, Μιχαηλίδης (86' Γούσιας), Γιαννουκάκος, Κορκόβελος (60' Μαμτζαδέριας).

Επιστροφή