Προχωρούν οι εργασίες στο 1ο Πρότυπο Λύκειο Χαλκίδας - Εκκρεμότητα με το ασανσέρ
Με αρχική καθυστέρηση, αλλά πλέον με γοργούς ρυθμούς, προχωρούν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο 1ο Πρότυπο Λύκειο Χαλκίδας, σύμφωνα με τη διευθύντρια του σχολείου Μαρία Ματθαίου.
Ήδη έχουν τοποθετηθεί τα νέα παράθυρα, έχουν στηθεί οι σκαλωσιές και προχωρά η θερμοπρόσοψη, ενώ, όπως αναφέρει η διευθύντρια, η κατασκευαστική εταιρεία έχει διαβεβαιώσει ότι το σχολείο θα είναι σε θέση να λειτουργήσει κανονικά τον Σεπτέμβριο.
Ωστόσο, προβληματισμό προκαλεί η καθυστέρηση στην κατασκευή του ασανσέρ, το οποίο έχει αναλάβει διαφορετικός εργολάβος.
Όπως σημειώνει η κ. Ματθαίου, από το Πάσχα, όταν επρόκειτο να γίνει η δοκιμαστική τομή, ο εργολάβος επισκέφθηκε το σχολείο μόλις δύο φορές ακόμη για μετρήσεις και στη συνέχεια δεν υπήρξε νέα επικοινωνία.
Η διευθύντρια επισημαίνει πως η ασυνέπεια δημιουργεί πρόβλημα και απευθύνει έκκληση προς την Δήμαρχο Χαλκιδέων να παρέμβει, ώστε να προχωρήσει και η συγκεκριμένη εκκρεμότητα.



















