Ξαναέσπασε το ταμπλό στο κλειστό της Κανήθου!

Ξαναέσπασε το ταμπλό στο κλειστό της Κανήθου!
7 Ιανουαρίου 2012, 15:46
A+ A-
Απίστευτη προχειρότητα από τον Οργανισμό Αθλησης Χαλκίδας.

Τη μοναδική του προχειρότητα απέδειξε ο Οργανισμός Αθλησης Χαλκίδας. Το ταμπλό της μπασκέτας στο κλειστό γήπεδο της Κανήθου ξαναέσπασε και τρέχουν τώρα να το φτιάξουν, αφού αύριο παίζει ο Γυμναστικός κρίσιμο αγώνα με τον Ιλιον.

Οπως είχαμε γράψει, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου το ταμπλό έγινε θρύψαλα μετά από μία πρόχειρη επισκευή του από ανθρώπους του Δήμου Χαλκιδέων. Σήμερα, όμως, αποδείχθηκε ότι έγινε δουλειά του ποδαριού.

Στο τέλος της προπόνησης του Γυμναστικού, παίχτης της ομάδας επιχείρησε ένα χαλαρό κάρφωμα, αλλά δεν ήξερε τι του επιφύλασσε η ατυχία: Το ταμπλό έγινε ξανά κομμάτια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αθλητών!

Ο ΓΣΧ παίζει αύριο στις 5 το απόγευμα κρίσιμο ματς με το Ιλιον και τώρα οι άνθρωποι του Οργανίσμού Αθλησης τρέχουν να καλύψουν την ανευθυνότητά τους. Επειδή μάλλον κανείς δεν θα εμπιστευτεί μία νέα επισκευή και να γίνει ρεζίλι η ομάδα στο αυριανό ματς με τρίτο σπάσιμο ταμπλό εν ώρα παιχνιδιού, οι λύσεις είναι δύο: Είτε να διεξαχθεί ο αγώνας με το Ιλιον στο κλειστό της Πειραϊκής Πατραϊκής είτε να μεταφερθούν οι μπασκέτες από το ΔΑΚ δίπλα στο Κολυμβητήριο.

Σε κάθε περίπτωση, η ξεφτίλα είναι δεδομένη...

Επιστροφή