Τότε που τα Λουκίσια σήκωσαν την κουπα

Τότε που τα Λουκίσια σήκωσαν την κουπα
23 Μαρτίου 2012, 13:30
A+ A-
Φωτογραφική αναδρομή στον τελικό του 2009

Η ομάδα των Λουκισίων που διεκδικεί αύριο το κύπελλο Εύβοιας κόντρα στον ΑΟΧ (βλέπε εδώ) έχει σηκώσει την κούπα μια φορά το 2009, κερδίζοντας την ΑΕ Χαλκίδας με 3-0 στο Ενωσιακό γήπεδο, όπου έγινε εκείνη τη χρονιά ((5-3-20009) για πρώτη φορά τελικός κυπέλλου.

Δείτε φωτογραφικά τη μοναδική μέχρι τώρα κατάκτηση κυπέλλου από την ομάδα των Λουκισίων, οι παίχτες της οποίας τότε είχαν αφιερώσει το κύπελλο στον αείμνηστο πρόεδρο τους Κώστα Ντελή.


Πριν την έναρξη του αγώνα ο διαιτητής Γιώργος Σέγκος με τους βοηθούς του Β. Βελέντζα, Γ. Πάνο και τους αρχηγούς Παπαϊωάννου (Λουκίσια), Κουρούπη (ΑΕΧ).


Η φιναλίστ του τελικού ΑΕ Χαλκίδας  όπως παρατάχθηκε στην έναρξη του αγώνα


Η 11άδα της νικήτριας του τελικού, της ομάδας των Λουκισίων


Οι δυο προπονητές των ομάδων, ο Κνέζεβιτς των Λουκισίων και ο Πριόνας της ΑΕΧ


Μέρος της εξέδρας του Ενωσιακού που είχε γεμίσει από φιλάθλους.


Μαζί με τους διοικούντες την ΕΠΣΕ (Παπακωνσταντίνου, Ψαθάς, Κιούσης κ.α.), τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης .


Ο Ηλίας Παπαϊωάννου πανηγύρισε, αν και δεν έβαλε ο ίδιος γκολ (σκόρερ του τελικού ήταν ο Γιογιός, που θα αγωνιστεί με τον ΑΟΧ αύριο, ο Σταματάκος και ο Ζαφειροπουλος).


Ο Νίκος Ευσταθίου (αριστερά) ήταν τότε παρών και θα είναι και αύριο ως αρχηγός των Λουκισίων. Πάνω με τον Μήτρου της ΑΕΧ που αγωνίζεται τώρα στο Χιλιομόδι.


Ο Βλάσης Μπόκαρης (κέντρο) κέρδισε το κύπελλο με τα Λουκίσια το 2009 και πέρσι το σήκωσε ως αρχηγός του ΑΟΧ. Φέτος θα απουσιάζει από τον τελικό, όχι όμως και ο Γιώργος Ζαχαριάς που διακρίνεται δίπλα του (αριστερά) με τη φανέλλα της ΑΕΧ. Αύριο ο Ζαχαριάς θα αγωνιστεί με τα Λουκίσια.


Οι παίχτες των Λουκισίων στο γνωστό ...όλε μετά την επιτυχία τους.


Τις απονομές έκανε σε ...μπαμπάδες (πάνω ο Γιάννης Σαρρής) και γιους ο βασίλης Γκαγκάτσης.


Η ώρα της αποθεωσης για τους νικητές...


...και η ώρα της σαμπάνιας από τον πρόεδρο της νικήτριας Βαγγέλη Αγγέλου.

Επιστροφή