ΑΟΧ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Βγήκαν τα δελτία των Βούλγαρων και θα είναι στην αποστολή

ΑΟΧ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Βγήκαν τα δελτία των Βούλγαρων και θα είναι στην αποστολή
2 Φεβρουαρίου 2019, 13:50
A+ A-
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΕΡΕΤΡΙΑ: Χωρίς άγχος στην Ηλιούπολη.

Με τους τρεις Βούλγαρους στην αποστολή του θα υποδεχτεί ο ΑΟ Χαλκίς το μεσημέρι της Κυριακής (3μ.μ.) στο Δημοτικό Στάδιο τον Ηλυσιακό, στην επανέναρξη του 7ου ομίλου μετά το ρεπό της περ. Κυριακής.

Οι Τσακάροφ, Μπάνκοφ και Μίτσκοφ θα είναι στη διάθεση του προπονητή Αντώνη Αυλωνίτη.

Κι αν για τον Τσακάροφ, o οποίος ήρθε νωρίτερα, ήταν αναμενόμενο (σ.σ. έπαιξε στο Κύπελλο με τον ΑΟΝΑ), για τους άλλους δύο, τον στόπερ Μίτσκοφ και τον τερματοφύλακα Μπάνκοφ (φωτό πάνω) έγινε αγώνας δρόμου για να εκδοθούν τα δελτία τους την ύστατη στιγμή.

Τα προγνωστικά για τη συμμετοχή των δύο παικτών στο επερχόμενο ματς δεν ήταν με το μέρος τους, καθώς η διαδικασία (με την ...άφιξη της μπλε κάρτας) ήταν χρονοβόρα, ενώ τα χρονικά περιθώρια ιδιαίτερα στενά.

Ομως, χάρη στις γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις της διοίκησης (σ.σ. στην ΕΠΟ "κατασκήνωσε" ο Βαλάντης Μπλέτσας), οι Μίτσκοφ και Μπάνκοφ είναι έτοιμοι να προβάρουν την κυανόμαυρη φανέλα.

Φυσικά, είναι άγνωστο αν προτιμηθούν από τον Αυλωνίτη για το αρχικό σχήμα (ειδικά ο στόπερ Μίτσκοφ), αλλά το παραπάνω θα αποφασιστεί από τον Χαλκιδέο κόουτς της ομάδας (ο Μπάνκοφ λογικά θα υπερασπιστεί την εστία).

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι κρισιμότατο όσον αφορά την προσπάθεια παραμονής της ομάδας στη Γ' Εθνική και οι άνθρωποι του ΑΟΧ ευελπιστούν στην παρουσία των φιλάθλων, προκειμένου να δώσουν ώθηση στους παίκτες να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας, Ηλυσιακό.

Πάνω ο στόπερ Μίτσκοφ και κάτω ο μέσος Τσακάροφ.

Η άλλη ομάδα της Εύβοιας που παίζει στη Γ' Εθνική, ο Απόλλων Ερέτριας την Κυριακή (3μ.μ.) θα ταξιδέψει στην Ηλιούπολη για να αντιμετωπίσει τον Χαραυγιακό.

Η ομάδα που έχει το άγχος είναι ο Χαραυγιακός και όχι ο Απόλλων, που θα πάει να παίξει την μπάλα του, ενώ να σημειώσουμε ότι οι πρωταθλητές Εύβοιας, τη μοναδική νίκη που έχουν κάνει ως τώρα στο πρωτάθλημα είναι κόντρα στον αυριανό τους αντίπαλο, στο ματς του α' γύρου στο Ενωσιακό (1-0 με γκολ του Μώρου στο 94').  

Επιστροφή