ΑΡΤΑΚΗ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 2-1: Πρωταθλήτρια χειμώνα με λυτρωτή Λεωνίδα

ΑΡΤΑΚΗ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 2-1: Πρωταθλήτρια χειμώνα με λυτρωτή Λεωνίδα
3 Φεβρουαρίου 2019, 18:45
A+ A-
Στο 95' το γκολ της νίκης από τον Κωστούλα

Τα χρειάστηκε η πρωτοπόρος Αρτάκη απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Δροσιάς, αλλά τελικά κέρδισε 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις και συνάμα πήρε και τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα με τη λήξη του Α' γύρου.

Μέτρια πολύ η απόδοση του ΑΟΝΑ, που έχει μέχρι τώρα 15 νίκες και ένα "Χ", αρκετά καλοστημένοι οι φιλοξενούμενοι και λυτρωτής ο Λεωνίδας Κωστούλας που ήρθε στον ΑΟΝΑ πριν από λίγες βδομάδες και σημείωσε το 2ο γκολ στη δεύτερη συμμετοχή του στην αρχική 11άδα των ερυθροκίτρινων.

Ο ΑΟΝΑ είχε πάρει προβάδισμα με ένα εξαιρετικό γκολ του Στέλιου Μπαλαμπάνη στο 50' με σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια που έστειλε την μπάλα στο "Γ" του Αραβανή.

Στο 69' σε μια σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων, ύστερα από κόρνερ ο Δουρδουβέλας ισοφάρισε για τον ΑΠΚΟ.

Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι ο ΑΟΝΑ θα χάσει άλλους δυο βαθμούς σαν γηπεδούχος (μετά το 1-1 με τη Σκεπαστή)  ο Κωστούλας πέτυχε το νικητήριο γκολ, δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο 94' και κάτι...

Διαιτησία: Πόγκας, Κελεπούρης-Παππάς

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχ. Μαύρος): Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς, Τσούτης, Βαλκάνος (87' Νικολάου), Τουρκοχωρίτης (74' Λειβαδίτης), Καραντάκης, Τσομπάνης (54' Ζαχαρόπουλος), Κωστούλας.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Δημ. Αντωνόπουλος): Αραβανής, Β. Νάνος, Σεϊνταράση, Καρλατήρας, Προβής, Κάκιος, Σ. Ελευθερίου (82' Κορδώνης), Δουρδουβέλας, Χ. Ελευθερίου (93' Μπουραντάς), Μπασούκος (90' Τζέμος), Ν. Σουλιωτάκης (66' Τουλίτσης).

Επιστροφή