ΑΙΓΕΑΣ ΠΕΤΡΙΩΝ-ΑΡΗΣ ΑΓIOY ΙΩΑΝΝΗ 3-2: Πρώτη νίκη με δυο γκολ του 49χρονου Καβαλάρη

ΑΙΓΕΑΣ ΠΕΤΡΙΩΝ-ΑΡΗΣ ΑΓIOY ΙΩΑΝΝΗ 3-2: Πρώτη νίκη με δυο γκολ του 49χρονου Καβαλάρη
3 Φεβρουαρίου 2019, 22:10
A+ A-
Οι νικητές πέρασαν τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία και έχουν ένα ματς λιγότερο

Με εκτελεστή τον Σπύρο Καβαλάρη που βαδίζει στα 49 του χρόνια, ο νεοφώτιστος Αιγέας Πετριών πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα,  κερδίζοντας 3-2 τον Αρη Αγίου Ιωάννη σε αγώνα που είχε αναβληθεί στη 12η αγωνιστική του Γ' ομίλου της Β' ΕΠΣΕ.

Ο Κώστας Βυργιώτης ΙΙ, ο νεότερος (σ.σ. στην ομάδα παίζει και ο αρχηγός της που είναι συνονόματός του) άνοιξε το σκορ στο 12' και με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Καβαλάρης έκανε το 2-0.

Με τη λήξη του ημιχρόνου ο Κώστας Καρατζάς που ήρθε από τον Ταμυναϊκό στον Αρη μείωσε σε 2-1, αλλά πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο βετεράνος Καβαλάρης ...ξαναχτύπησε κάνοντας το 3-1.

Στο 61' ο Θεοδωρακόπουλος μείωσε σε 3-2 αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω και ο Αιγέας με το τρίποντο πέρασε πάνω από τον Αρη στη βαθμολογία για πρώτη φορά στην πορεία του.

Να σημειώσουμε ότι με τους ηττημένους αγωνίστηκαν 5 παίκτες που αποκτήθηκαν στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πανταζής (είχε πάει στις αρχές των Χειμερινών μεταγραφών, από τον Αμαρυνθιακό στον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου, όπου δεν αγωνίστηκε), ο Γιώργος Βλάχος (από τον Ολυμπο Γυμνού), ο Κωνσταντίνος Μπιμπίκας (από το γειτονικό Αγιο Λουκά), ο Κων/νος Καρατζάς (από τον Ταμυναϊκό) και ο Νίκος Σίμωσης (ήταν ελεύθερος).

Διαιτησία: Δανιηλίδης, Δελχάς-Ιω. Ντόβολης.

ΑΙΓΕΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΙΩΝ: Γεραντώνης, Π. Δεμερτζής, Παπασταματίου, Ζήσης, Αρβανίτης,Κ. Βυργιώτης Ι, Παπαγεωργίου (46' Μουλάς), Ι. Βυργιώτης, Κ. Βυργιώτης ΙΙ (62' Λαθουράς), Στ. Βυργιώτης (70' Καραβάς), Καβαλάρης (90' Δεμερτζής).

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ: Πανταζής, Ποδαράς, Μεγαρίτης (70' Πιλάτης), Μπιμπίκας, Δροσάτος (65' Καλαμιώτης), Θεοδαρακόπουλος (89' Μακρύγιαννης), Μάλλιος, Βλάχος, Σίμωσης, Καρατζάς, Παναγιάρης.

Επιστροφή