Β' ΕΠΣΕ (2ος ΟΜΙΛΟΣ): Ο Ευβοϊκός απέφυγε την ...εντατική με τον Αγιο Αθανάσιο στο 95'

6 Φεβρουαρίου 2019, 13:12
A+ A-
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε ο Α" γύρος στο 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας και ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου είναι ο πρωταθλητής Χειμώνα. Στην τελευταία αγωνιστική πάντως, απέφυγε το ...έμφραγμα στο παρά ένα...

 

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2-1

Στο τσακ γλίτωσε το σοκ ο πρωτοπόρος Ευβοϊκός αφού ο Αγιος Αθανάσιος ...του 'κανε τη ζωή δύσκολη, μέχρι να "υποκύψει" στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ Μανώλη Τιόπουλου στο 41'. Ηταν φυσιολογικό στη συνέχεια να ...ταμπουρωθούν στα κερέ τους και μάλιστα, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις συχνές επιθέσεις των πρωτοπόρων.

Στο 90' μάλιστα, ο Αγιος Αθανάσιος βγήκε στην κόντρα κι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με 0-2 και αν στείλει με ...έμφραγμα στην εντατική τους γηπεδούχους.

Στο 93' ο Νίκος Μήτρου αποφάσισε ...να το πάρει πάνω του και με ατομική ενέργεια ισοφάρισε. Δυο λεπτά αργότερα (95') σε μια μακρινή σέντρα μέσα στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου πετάχτηκε ο Βαγγέλης Λύκος και πέτυχε το γκολ της λύτρωσης για τους γηπεδούχους.

Διαιτησία: Γκάτσος, Μπούρικας-Μούτουπας.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Βαγγ. Τόγιας): Χρ. Τσίμπος, Βαγγ. Λύκος, Κ. Ντούνας, Βαγγ. Αυλωνίτης, Π. Μαραγκός, Βασ. Νάνος, Γιανν. Κρεμασμένος (70’ Ελ. Μαραγκός), Βαγγ. Τζάνος, Γιωργ. Γιαννούκος, Νικ. Μήτρου, Γιαν. Αποστόλου.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Θαν. Τζάθας): Φωτ. Γρηγορόπουλος, Γιαν. Λύρας, Κ. Ράζος, Αν. Μακρής, Γιαν. Σιαράπης, Δημ. Παπακυριάκου, Κρ. Φεϊζόλη, Α. Ξουρίκης (91’ Απ. Κηρύκος), Σπ. Σταθαράς (70’ Γιαν. Μπελίτσος), Εμμ. Τιόπουλος (83’ Γιωργ. Ράζος).

 

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ 1-0

Πρώτη νίκη της Θύελλας σαν γηπεδούχος και τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Αφρατίου στο γήπεδο Μακρυκάπας. Το Κοντοδεσπότι ανέβηκε βαθμολογικά, αλλά παραμένει κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ το Αφράτι πλέον, είναι σε κατάσταση ...εκτάκτου ανάγκης.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Γιάννης Γκούμας που κλείνει το Σάββατο τα 45 (να τα κατοστήσει). Με μια λόμπα σκόραρε στο 25', αλλά τραυματίστηκε στη φάση και μετά πό λίγο έδωσε τη θέση του στον Νίκο Καραμούζη.

Με τη νικήτρια έπαιξε ο ...άρτι αφιχθείς (γερόλυκος κι αυτός) Γιώργος Τσαλιαγκός, καθώς και ο Λευτέρης Σκαρλάς (ήταν στην ΑΕΚ και ήρθε τώρα με μεταγραφή), ο οποίος την μερα του αγώνα είχε γενέθλια (έκλεισε τα 19).

Με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σ. Αναγνώστου (είχε μπει αλλαγή) τέλειωσε το ματς η Αναγέννηση, που είχετον πρόεδρο της Γιώργο Σαμαρτζή σε ρόλο προπονητή, αφού ο Γιάννης Οικονόμου έπρεπε να είναι στο ματς του ΑΟΧ με τον Ηλυσιακό.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Μακρής-Δούκας.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ: Π. Τσοκάνης, Λευτ. Σκαρλάς (86’ Ι. Ματσούκας), Χ. Κουρούπης, Σ. Γκρινιάρης, Ν. Κεχριώτης, Γ. Τσαλιαγκός, Α. Μπαρώτας (66’ Α. Βούλγαρης), Ν. Τσάλας (Δ. Σίμος), Κ. Αλεξίου, Ιω. Γκούμας (31’ Ν. Καραμούζης), Δ. Μαμάκος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ: Α. Μίχος, Δ. Γεωργίου, Α. Καλύβας, Δ. Πρασσάς, Χ. Βάθης, Ι. Μαργέτης, Γ. Μαντάς, Π. Τρίκκας (63’ Σ. Αναγνώστου), Γ. Μαραγκός (70’ Δ. Οικονόμου), Α. Κυτίνος, Φ. Χαραλάμπους (30’ Ν. Νερούτσος).

 

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 1-1

Τα Αλάτσατα τρίτωσαν τις ισοπαλίες με τους "Χαλκιδέους" του ομίλου (0-0 με ΑΕΧ και ΟΣΦΧ). Προηγήθηκαν στο σκορ με τον Βαγγέλη Καραγιάννη στο 44', αλλά στο 70' ο Δημήτρης Τσακλάνος ...ήρθε από τον πάγκο (αλλαγή στο 56') και ισοφάρισε, σημειώνοντας ο ίδιος το πρωτο του γκολ. Νικήθηκε για πρώτη φορά , μετά από τέσσερα ματς που δεν είχε δεχθεί γκολ ο τερματοφύλακας Θανάσης Κουσκούτης της Προποντίδας.

Διαιτησία: Στέλιος Φώτης, Δημήτρης Μουρτίκας-Μαντώ Παπαθανασίου

ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ (Δημ. Καραγιάννης): Α. Κουσκούτης, Κ. Αθανασίου, Π. Σαμαράς, Π. Μωραΐτης (65’ Ε. Θαλάσσης), Θ. Φρυγανάς, Κ. Αναγνώστου, Σ. Σταθόπουλος, J. Velushi (85’ Γ. Παράκατης), Κ. Στούπας (46’ Γ. Μπόζντα), L. Gjoshi, Ε. Τσιαμπαλής (56’ Δ. Τσακλάνος).

ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ (Γιώ. Δάβρης): Ε. Δεληγιάννης, Χ. Τουζούν, Ε. Duka, Δ. Κορίτας (68’ Γ. Τσάλλας), Ν. Πατούλιας, Α. Κουτσαυλής, Α. Ελευθεριάδης )87’ Γ. Δάφνης), Ι. Σελιανίτης, Ε. Γκίνης (56’ Τ. Μπιτζανάκης), Α. Μιχαηλίδης (75’ Ν. Καρκαντελίδης), Ε. Καραγιάννης.

 

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-2

Από τον πρώτο της αγώνα (με τα Λουκίσια) έχει να δεί το χρώμα της νίκης σαν γηπεδούχος η ΑΕΧ. Αν και προηγήθηκε με γκολ του Κώστα Αλεξίου στο 19', δεν πήρε τελικά το τρίποντο, αφού ο Κεραυνός έκανε την ανατροπή.

Ισοφάρισε  με το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα του 40χρονου Γιάννη Δουρμούσογλου στο 60' και εννιά λεπτά αργότερα έκανε το τελικό 1-2 ο Γαληγιάννης στο 69'.

Ετσι ο Κεραυνός τέλειωσε τον πρώτο γύρο κάνοντας μόνο νίκες στους αγώνες με τους συμπολίτες του, Χαλκιδέους, αφού είχε κερδίσει ακόμη, τα Αλάτσατα (3-0), την Προποντίδα (3-1) και τον Ολυμπιακό (4-0).

Με την ΑΕΧ ξεκίνησαν τον αγώνα τρεις παίκτες που ήρθαν πρόσφατα με μεταγραφή, οι Αγγελος Τουλούμης (από Αφράτι), Δημήτρης Διαμαντάκης (ανήκε στο διαλυμένο Απόλλωνα Χ.) και Σωκράτης Γιαννής (από Φοίνικα) που αντικαταστάθηκε από τον επίσης νεοφερμένο Αρη Σμπρίνη (ήταν στον Μιαούλη).

Με τον Κεραυνό, που δεν είχε στη σύνθεση τον πρώτο σκόρερ του Νίκο Κουζούλογλου, λόγω τιμωρίας, έπαιξε από την αρχή ο Σταμάτης Σάλεμ (ήταν στο Αφράτι) και σαν αλλαγή στη θέση του ο Δημήτρης Ασημάκος, που ήρθε κι αυτός με μεταγραφή και ανήκε στον Απόλλωνα Χ..

Διαιτησία: Σπανός, Χ. Αντωνίου-Σέρρας.

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παναγ. Χάλιος): Τσαμασφύρας, Γρίβας (70′ Μπαρμπούνης), Στούρας, Γουναρόπουλος, Γιαννής (46′ Σμπρίνης), Ματσούκας, Αλεξίου, Γεραντώνης, Διαμαντάκης, Τριανταφύλλου, Τουλούμης (55′ Μπήτας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Στέλιος Μωραΐτης): Εμμανουηλίδης, Σαμαρτζής, Καρκαλής, Δαύρης (53′ Μαντέσης), Στάμου, Συνοδάκης (93' Κανάκης), Ρούσσος, Γαληγιάννης, Δουρμούσολου (65′ Βαρτζής), Σάλεμ (83′ Ασημάκος), Ζαφείρης.

 

ΕΡΜΗΛΙΟΣ-ΛΗΛΑΝΤΙΟ 1-1

Τους πρώτους βαθμούς σαν γηπεδούχος παραχώρησε ο Ερμήλιος, μετά από 6 νίκες στα ισάριθμα προηγούμενα ματς εντός έδρας. Προηγήθηκε στο σκορ νωρίς (11') με το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα του Κυριάκου Αγγελώνια, αλλά στο 90' τους πήρε τη χαρά  ο 16χρονος Σταύρος Ρουμελιώτης που ισοφάρισε.

Μ' αυτό το γκολ το Ληλάντιο διατήρησε το αήττητο εκτός έδρας αφού σε 8 ματς έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες με το τέλος του Α' γύρου.

Με τον Ερμήλιο αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Αποστόλης Κάραλης, που ήρθε πρόσφατα με μεταγραφή (από την Καστέλλα) ύστερα από μια πολύχρονη πορεία στην Α' ΕΠΣΕ με ομάδες όπως ο ΑΟΝΑ, ο Ηρακλής Ψαχνών (συμμετείχε και στη Δ' Εθνική), ΑΠΚΟ Δροσιάς, Αυλωνάρι κ.ά.

Διαιτησία: Ντούρας, Πασχαλίδης-Ποδαράς.

ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΑΝΘΗΔΩΝΟΣ (Δημήτρης Ερμήλιος): Παμφίλης, Μπουρνάζος, Γρηγοριάδης, Μπακρής, Κάραλης, Νικολάου, Γκριτζάλας (71′ Διοκμετζίδης), Δέδες, Αγγελώνιας (85′ Καπατσούλιας), Παναγιώτου, Βαβουλιώτης (77′ Τζαφέρης).

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (Νίκος Ρόγκας): Μίχος, Χαλιώτης, Μπασούκος, Μακ Κόλλιας, Ρουμελιώτης, Πόγκας (26′ Ζάνιος), Καρλατήρας, Παπαγεωργίου (69′ Τόγκος), Κουλοχέρης (59′ Μαΐσογλου), Τζάνος (54′ Παπασχόλης), Μικράκης.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-4

Η ομάδα της Παραλίας διατήρησε το σερί της και πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη επί των ερυθρολεύκων της Χαλκίδας που παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ενας αμυντικός άνοιξε το σκορ στο 21', ο Δημητρίου και στο β' ημίχρονο σημειώθηκαν τα άλλα τρία γκολ . Διπλασίασε τα γκολ στο 67'  ο Λιάνας που μπήκε αλλαγή. Το 0-3 έκανε ο Κανάνι στο 78'  και μ' αυτό το γκολ κράτησε την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ (12 γκολ). Το τελικό 0-4 ήρθε με γκολ του αφιχθέντα την τελευταία στιγμή Δημήτρη Νερούτσου (αποκτήθηκε από την Προποντίδα), ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 79' και στο 80' σκόραρε.

Διαιτησία: Φώτης, Τσιφλάκος-Μούντριχας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σταματίου-Σαραντόπουλος): Θ. Κοροβέσης, Λέων, Κρινής, Ραβανός, Στρατής (46′ Παπακωνσταντίνου), Σταμέλος, Μάλλιαρης (84′ Αργύρης), Ευσταθίου, Φούρλης, Κονόμι (40′ Ηλιάδης), Ράνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Παντ. Μάλαμας): Βρεττός, Ζία, Χ.-Α. Κοροβέσης (84′ Κ. Κοροβέσης), Δημητρίου, Πατρινός, Κωνσταντόπουλος, Κανάνι, Κηπιώτης, Δάσκος (49′ Λιάνας), Μεταξάς (79′ Νερούτσος), Λουκάς (84′ Καράι).

Επιστροφή