Ο Απόστολος γοήτευσε και την Δέσποινα

Ο Απόστολος γοήτευσε και την Δέσποινα
12 Ιανουαρίου 2011, 14:13
A+ A-
Κέρδισε πόντους ο Απόστολος Γκλέτσος με τη στάση του στο ζήτημα των διοδίων.

Παρά τις ποικίλες κριτικές, για τη στάση του, γεγονός είναι ότι συνολικά ο Απόστολος Γκλέτσος κέρδισε πολλούς πόντους στην κοινή γνώμη με την ενέργειά του να ανοίξει με μπουλντόζα τον δρόμο, για να μην πληρώνουν οι συμπολίτες του διόδια.

Σε μια εποχή που οι πολιτικοί μας ακούνε αδιαμαρτύρητα τις εντολές της τρόϊκας και μιλάνε μόνο για περικοπές, η εικόνα του δήμαρχου Στυλίδας να τα βάζει με τσαμπουκά με τα μεγάλα συμφέροντα των αυτοκινητόδρομων, υπερασπιζόμενος τους πολίτες, πέρασε θετικά στην κοινή γνώμη.

Ο πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ του ελληνικού θεάτρου γοήτευσε (ως πολιτικός διευκρινίζουμε, για να μην γίνουν παρεξηγήσεις) και την Δέσποινα Σπανούδη, περιφερειακή σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας, εκλεγμένη με το συνδυασμό "Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς".

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η κ. Σπανούδη εκφράζεται με θερμά λόγια υπέρ του κ. Γκλέτσου, τονίζοντας: " Η έμπρακτη αντίσταση του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου απέναντι στην αυθαιρεσία των ιδιωτικών διοδίων, εκφράζει την λαική αγανάκτηση και ενισχύει τους αγώνες των κατοίκων. 

"Η στάση του κ. Γκλέτσου τιμά την αυτοδιοίκηση και δείχνει το δρόμο σε όσους θεωρούν ότι οφείλουν να εκπροσωπούν το κοινό όφελος και όχι κομματικά ή οικονομικά συμφέροντα.

Ελπίζουμε να βρεί σύντομα πολλούς μιμητές. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να σηκώνουμε τις μπάρες μαζί με όλους όσους αγωνίζονται για ελεύθερους και ασφαλείς δρόμους για όλους τους πολίτες."

Επιστροφή