Κοινωνία

Αυτή είναι η κατάντια της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας

10 Φεβρουαρίου 2019, 09:01
Την περιγράφει ένας Χαλκιδέος ταξιτζής, που μας έστειλε και την φωτογραφία.

Χαλκιδέος ταξιτζής, επισκέπτης του egnomi.gr μας έστειλε την φωτογραφία που βλέπετε, για να περιγράψει την κατάντια της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας και την συνοδεύει με το εξής κείμενο:

"Η δουλειά μου είναι ταξιτζής και έχω την ατυχία να περνάω πολλές ώρες της εργασίας μου στην άθλια πιάτσα της δημοτικής αγοράς..

Μας έχει φάει η βρωμιά από τα κάθε λογής σκουπίδια που πετάνε τα γύρω καταστήματα ( κρεατικά, ψάρια και μαναβική) κάνεις δεν έχει ενδιαφερθεί να κάνει κάτι γι'αυτό το χαλί και εκτός των παραπάνω μέσα στην αγορά βρίσκουν καταφύγιο κάθε λογής παραβατικοί...

Ουρούν όπου βρουν σαν να μην έφτανε η βρωμιά από τα ζουμιά που τρέχουν απ' τους κάδους... Και το χειρότερο ακόμα είναι ότι κάθε μέρα παίρνουν από το σημείο αυτό μανάδες με τα παιδιά τους στα καροτσάκια και πατάνε όλη τη βρωμιά απ' το πεζοδρόμιο...

Στη φωτό που σας στέλνω φαίνεται ξεκάθαρα ένας καθετήρας που κάποιος "δημότης" βρήκε ωραίο θέαμα για τους περαστικούς να κρεμάσει στα σύρματα της κατά τα άλλα περιφραγμένος αγοράς, που όποιος θέλει μπορεί να μπει ανά πάσα στιγμή.."