ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 1-4: Ο Βαλάντης Αλεξίου με χατ-τρικ έφερε την ανατροπή

ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 1-4: Ο Βαλάντης Αλεξίου με χατ-τρικ έφερε την ανατροπή
9 Φεβρουαρίου 2019, 20:40
A+ A-
Ο Τσούπρος ξανασκόραρε ισοφαρίζοντας το γκολ του Ανδρίτσου

Χατ-τρικ πέτυχε ο Βαλάντης Αλεξίου που φορά εδώ και λίγο καιρό τη φανέλα της Δόξας Προκοπίου. Πέτυχε τρία γκολ  και η νέα του ομάδα κέρδισε 4-1 στο Πήλι τον Ερμή που προηγήθηκε στο σκορ.

Η ομάδα του Προκοπίου έπιασε κορυφή στη βαθμολογία, ισοβαθμώντας με την Ιστιαία που παίζει αύριο στο Μαντούδι με τη δεύτερη στη βαθμολογία Αναγέννηση στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου.

Στο σημερινό γειτονικό ντέρμπι ο Ερμής προηγήθηκε στο 19' με γκολ του Ανδρίτσου κι έβαλε δύσκολα στους Προκοπιανούς, που είδαν όμως, προκοπή στο 40'. Ο Τσούπρος σε δεύτερο συνεχόμενο ματς πέτυχε το γκολ με κεφαλιά και ισοφάρισε.

Στο β' ημίχρονο ...πήρε τη σκυτάλη για να περάσει μπροστά την ομάδα του ο Βαλάντης Αλεξίου. Στο 48' έκανε το 1-2 και εδραίωσε για τα καλά το τρίποντο με άλλα δυο γκολ λίγο πριν τη λήξη (87' και 90').

Οι δυο ομάδες τέλειωσαν τον αγώνα με μείον ένα παίκτη η καθεμιά αφού αποβλήθηκαν στο 63' ο Μάλλιαρης της Δόξας και στο 90' ο Τσούρτης των γηπεδούχων.

Διαιτησία: Γκάτσος, Τσιφλάκος-Δελχάς.

ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ (Κ. Ζυγογιάννης): Αλεξανδρής, Ραβανός (73′ Κοτρώνης), Τσουπεής, Καρράς, Δασκαλόπουλος, Καμπούρης (59′ Μπουζάλας), Σοφρώνης, Τζαφέρος, Ανδρίτσος, Τσούρτης, Λιάσκος.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Γ. Κουτσουφλάκης): Αλατζάς, Γ. Μορφούλης, Κεχαγιάς, Κανελλόπουλος (65′ Καλάι), Τσούπρος, Μακρής, Σοφούλης (80′ Δανέλης), Μάλλιαρης, Κουτσουφλάκης, Αλεξίου (92′ Παπατσούλης), Θαν. Μορφούλης.

 

Επιστροφή