Αθλητικά

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ-ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ 1-1: Η χαρά στο 85' και το σοκ στο 93'

9 Φεβρουαρίου 2019, 21:40
Ο Σάκης Νικολάου κάθισε στον πάγκο των γηπεδούχων

Ισοπαλία 1-1 παραχώρησε στο γήπεδο του Αγιου Ιωάννη ο τοπικός Αρης παίζοντας με τις Κονίστρες και μειώθηκαν αρκετά οι ελπίδες του για να μπορέσει να διατηρηθεί στην κατηγορία, αφού δεν μπόρεσε να νικήσει μια ομάδα που πρέπει να την ξεπεράσει, ενώ την ίδια ώρα η άλλη ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη των μελλοθανάτων (ο Αιγέας) κέρδισε και μάλιστα εκτός έδρας.

Για τον Αρη, που είχε στον πάγκο του για πρώτη φορά τον Σάκη Νικολάου (πήρε τη θέση του Κώστα Σίμωση), ήρθε η χαρά στο 85' του αγώνα, όταν ο Μπράχο που είχε μπει αλλαγή στο ματς έκανε το 1-0 και ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί, αφού έβλεπαν να έρχεται και η πρώτη νίκη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια μάλιστα, έχασαν σε δυο φάσεις την ευκαιρία (στη μία η μπάλα βρήκε το δοκάρι)  να σιγουρέψουν τη νίκη, αλλά μετά ήρθε και το σοκ...

Στο 93' σε μια σέντρα μέσα στην περιοχή ο Πίγκος βρήκε την μπάλα και ισοφάρισε για τις Κονίστρες με αποτέλεσμα ν' αλλάξουν στη συνέχεια τα συναισθήματα.

Διαιτησία: Ντούρας, Χ. Αντωνίου-Περούλιας.

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Σάκης Νικολάου): Πανταζής, Βλάχος (80' Νικολάου), Μπεϊνόγλου (55' Αλευρίδης), Μπιμπίκας (67' Μπράχο), Ποδαράς, Θεοδωρακόπουλος, Μεγαρίτης, Μάλλιος, Κοντός (59' Σίμωσης), Καρατζάς, Παναγιάρης.

ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ και ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ (Τάσος Βέκιος): Ευ. Αγγελόπουλος Ι, Κολτσινάκου, Κόκκος, Σ. Μούντριχας, Α. Μούντριχας, Πόγκας (85' Σέγκος) Ευ. Αγγελόπουλος ΙΙ (77' Καραγιάννης), Κατσής,, Πετρογιάννης, Ντραγκότι, Πίγκος.