Πολιτική

Συστρατεύθηκε με το ΚΚΕ ο Νίκος Μακρυπούλιας

Συστρατεύθηκε με το ΚΚΕ ο Νίκος Μακρυπούλιας
11 Φεβρουαρίου 2019, 10:02
Πρώην μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Με το ΚΚΕ συστρατεύθηκε, ενόψει των προσεχών εκλογικών μαχών, ο Νίκος Μακρυπούλιας, πρώην μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε γραπτή του δήλωση επισημαίνει τα εξής:

" Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθούν πολύ σημαντικές εκλογικές μάχες. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αναλύσεις και εκτιμήσεις. Γιατί; Γιατί οι αποφάσεις και εκτιμήσεις του ΚΚΕ μέσα από τα Συνέδριά του και τις επιμέρους αποφάσεις των καταστατικών του οργάνων δικαιώθηκαν όλες.

Επίσης δικαιώθηκαν έγκαιρα οι εκτιμήσεις για το σκοπό και την εξέλιξη του αστικού - σοσιαλδημοκρατικού μορφώματος, του ΣΥΡΙΖΑ.

Για όσους από εμάς συμμετείχαμε στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απόμεινε τίποτα άλλο παρά μια ειλικρινής, δημόσια αυτοκριτική, στο πόσο συμβάλλαμε και πόσο έγκαιρα αντιδράσαμε, στην πορεία του «αριστερού εφικτού στα πλαίσια του αστικού συστήματος»...

Δεν απομένει παρά να τιμήσουμε τους αγώνες και τις θυσίες της 100χρονης πορείας του ΚΚΕ και να συμπαραταχτούμε μαζί του παρά τις όποιες επιμέρους διαφορές.

Να αντιδράσουμε απέναντι στο κεφάλαιο και τους πολιτικούς του υπαλλήλους αλλά και απέναντι στα νέα «αριστερά σχήματα» που σχηματίστηκαν μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κινούνται στα ίδια μονοπάτια.

Ήρθε η στιγμή για όσους απογοητεύτηκαν, όσους αποστρατεύθηκαν, όσους πληγώθηκαν από τις επιλογές τους και που σίγουρα δεν εκτίμησαν σωστά, να ακολουθήσουν τον μόνο σίγουρο δρόμο της ενδυνάμωσης του λαϊκού κινήματος και τη μόνη συνεπή δύναμη, το ΚΚΕ."

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Υποκριτικό το σχέδιο Μπακογιάννη για τον Ασωπό ποταμό

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Υποκριτικό το σχέδιο Μπακογιάννη για τον Ασωπό ποταμό
Πολιτική
[23/04/2019 - 09:36]

Ανακοίνωση για το θέμα της ρύπανσης  του Ασωπού ποταμού στη Βοιωτία. ...περισσότερα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνεδριάζει με 24 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο

ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνεδριάζει με 24 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο
Πολιτική
[20/04/2019 - 17:00]

Ανάμεσα στα άλλα θα καθοριστεί η χρήση των χώρων κατά την προεκλογική περίοδο. ...περισσότερα