ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 0-1: Την ...δάγκωσε μετά από λάθος

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 0-1: Την ...δάγκωσε μετά από λάθος
10 Φεβρουαρίου 2019, 18:30
A+ A-
Αποχώρησε με πόνους ο Νίκος Καλλίτσης των φιλοξενούμενων

Την πρώτη της νίκη εκτός έδρας πέτυχε η Σκεπαστή κερδίζοντας 1-0 στη Μακρυκάπα την τοπική ομάδα και επαναλαμβάνει αυτό που έκανε και πέρσι που ξεκίνησε μια εξαιρετική πορεία από τα τέλη του Α' γύρου και μετά.

Η νικήτρια παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς με 3 νίκες και μια ισοπαλία, ενώ η Μακρυκάπα που προερχόταν από δυο καλά αποτελέσματα εκτός έδρας υπέδτη την τρίτη ήττα στο γήπεδό της και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Το μοναδικό γκολ με το οποίο η Σκεπαστή ...δάγκωσε τους "Λύκους" στη φωλιά τους, το πέτυχε ο Θανάσης Θαλασσινός μετά από λάθος γύρισμα του Μπασινά προς το τέρμα του που το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο επιθετικός των φιλοξενουμένων.

Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός στο γόνατο του Νίκου Καλλίτση της Σκεπαστής ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με πόνους και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χακίδας.

 Διαιτησία: Παπαποστόλου-Ιωάννου-Καρβελάς.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας, Χασάνδρας, Αν. Καρκαλής, Σεχάι, Μπασινάς, Γκίκας, Μαντάς, Κουτσαυλής, Σίδερης, Κούκουρας (59′ Βουρδάνος).

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιω. Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σωτ. Ανδρέου, Καλλίτσης (16′Δ.  Γερογιάννης), Π. Γερογιάννης, Καψάλας, Γεωργίου, Ξιφαράς, Β. Ιω. Θαλασσινός, Θαν. Θανασσινός, Ζουζουλής (89′ Α. Ανδρέου).

Επιστροφή