ΑΙΔΗΨΟΣ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 3-1: Τρίποντο μετά από δυο μήνες

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 3-1: Τρίποντο μετά από δυο μήνες
11 Φεβρουαρίου 2019, 00:40
A+ A-
Αποβλήθηκε ξανά ο Ηλίας Στεργίου

Από τις 8 Δεκεμβρίου είχε να κερδίσει η Αιδηψός και ξαναγεύτηκε τη χαρά της μετά από δυο μήνες επικρατώντας με του Παντριαδικού, τον οποίο είχε κερδίσει και στην Τριάδα με 3-2.

Η Αιδηψός ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια, παίζοντας καλύτερα στο β' 45λεπτο απέναντι στον Παντριαδικό που είχε κάποια ξεσπάσματα, όχι όμως ουσιώδη και υπέστη την 7η ήττα τους στα 8 εκτός εδρας ματς που έχει δώσει

Ανοιξε το σκορ με το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα  του Νίκου Αναγνώστου στο 10' με ένα ωραίο βολέ μετά από πάσα του Αντριάν Μπιμπάι.

Στη συνέχεια έγιναν κάποιες καλές φάσεις και από τις δυο ομάδες, μέχρι που στο 40' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γλύκου. Το εκτέλεσε ο Κατσίμπρας και ισοφάρισε.

Στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης, η Αιδηψός καθάρισε το ματς. Αρχικά ο Σαμπάι στο 49' έκανε το 2-1, σημειώνοντας και ο ίδιος το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα και στο 60' ο πολύ καλός και σήμερα Τίτο Μπιμπάι πέρασε την μπάλα πάνω από τον Οικονομίδη, όταν βρέθηκε απέναντι του ολοκληρώνοντας και τη νίκη της Αιδηψού.

Πολύ ωραία φάση έγινε στο 63' όταν ο Κυριακού με θαυμάσια παόκρουση εξουδετέρωσε το σουτ του Κατσίμπρα, ενώ στο 88' είδε την κ΄κκινη κάρτα ο Ηλίας Στεργίου που είχε αποβληθεί ξανά πριν από 4 αγωνιστικές.

 Διαιτησία: Γκάτσος, Νέγρης-Μακρής.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώργος Δημητρίου): Κυριακού, Χρ. Φώτου  (70′ Παπατζίκος), Καραγκούνης (85′ Βασιλείου), Καππές, Γλύκος, Ηλ. Στεργίου, Σαμπάι, Ν. Αναγνώστου, Αντρ. Μπιμπάι, Τίτο Μπιμπάι  (93' Σαββόπουλος), Αργ. Στεργίου.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Τζάβρας, Πατερίτσας (77′ Καραμπέτσος), Γκρινιάρης, Πασάι, Νόνας (66′ Τσιμιχόδημος), Γ. Χασάνδρας, Κατσίμπρας, Μπαϊμπάκης (73′ Παπακωνσταντίνου), Μουτουσίδης, Δ. Χασάνδρας  (77′ Τσούτσης).

Επιστροφή