Κους-κους & σχόλια

Διαμάχη Κούγια - Βατίδου για το επαγγελματικό μέλλον των παιδιών τους

Διαμάχη Κούγια - Βατίδου για το επαγγελματικό μέλλον των παιδιών τους
12 Φεβρουαρίου 2019, 10:22
Δείτε τι αναφέρει σε δελτίο τύπου ο γνωστός δικηγόρος.

Με δελτίο τύπου παρενέβη ο Αλέξης Κούγιας στην ανάρτηση της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου στο Instagram, ότι δεν θα ήθελε η κόρη της να κριθεί ως μοντέλο από την κριτική επιτροπή του GNTM, μια θέση που επανέλαβε και on camera. 

Ο Αλέξης Κούγιας παρενέβη στον θέμα, διαμηνύοντας στην Εύη Βατίδου ότι η φυσική εξέλιξη και των δύο τους παιδιών είναι η ενασχόλησή τους με τη δικηγορία και όχι φυσικά με το μόντελινγκ.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει τα εξής:

"Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου."

Μάλιστα, ο κ. Κούγιας εκδήλωσε την δυσαρέσκειά του για την υπερέκθεση στη δημοσιότητα της κόρης του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

" Είμαι αγανακτισμένος με τη συμμετοχή και την υπερδημοσίευση φωτογραφιών της κόρης μου (έστω και με καλυμμένα τα μάτια) σε διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες επιλέγει να συμμετέχει η πρώην σύζυγός μου, οι οποίες δεν είναι συμβατές ούτε με την ηλικία της κόρης μου, ούτε με τα της δικής της επιλογής προσωπικά και μαθητικά ενδιαφέροντα, αλλά και με την αληθή της ταπεινή και ευαίσθητη προσωπικότητα.

Παρακαλώ με αυτήν τη σημερινή μου γραπτή τοποθέτηση να εξαφανιστεί από σήμερα πάσα αναφορά στις δήθεν μελλοντικές επαγγελματικές ενασχολήσεις της 14χρονης κόρης μου, αλλά και κάθε αναφορά σ’ αυτήν, διότι ούτε η ίδια το επιθυμεί ανεξαρτήτως του ότι δεν μπορεί προσωπικά να αντιδράσει λόγω της ηλικίας της και των ευαισθησιών της κι είμαι βέβαιος ότι αυτό θα το σεβαστείτε."