Είναι πια επίσημο: Ο Γιάννης Μπάκας έκανε την κωλοτούμπα και πήγε με Παγώνη

Είναι πια επίσημο: Ο Γιάννης Μπάκας έκανε την κωλοτούμπα και πήγε με Παγώνη
15 Φεβρουαρίου 2019, 10:43
A+ A-
Επιβεβαιώνεται πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ της Γνώμης που κυκλοφορεί.

Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι της έντυπης έκδοσης της Γνώμης, ο Γιάννης Μπάκας και ο Χρήστος Παγώνης επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ της εφημερίδας και ανακοίνωσαν την εκλογική τους συμπόρευση στις εκλογές.

Η Γνώμη που κυκλοφορεί έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συμφωνίας που μεθοδεύτηκε με έναν δήθεν προεκλογικό διάλογο των δύο πλευρών.

Στην πραγματικότητα, ο Γιάννης Μπάκας αναζητούσε διέξοδο για να προσχωρήσει στην παράταξη Παγώνη, έχοντας εγκλωβιστεί ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος.

Τελικά, ο δήθεν διάλογος έφερε συμφωνία, που ανακοινώθηκε σήμερα, Παρασκευή, με κοινή δήλωση των δύο ανδρών. Σε αυτή, γίνονται γενικόλογες αναφορές περί οράματος και κοινών στόχων.

Ξεκαθαρίζεται ότι υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Χρήστος Παγώνης και από τη στιγμή που ο Γιάννης Μπάκας δεν είχε ανακοινώσει δικούς του υποψήφιους συμβούλους, μιλάμε ουσιαστικά για απορρόφησή του από το συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το "στημένο" παιχνίδι που παίχθηκε τις τελευταίες μέρες, διαβάστε στη Γνώμη της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου!

Επιστροφή