ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2-0: Τρίποντο με Αργύρη στο ...τετράγωνο

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2-0: Τρίποντο με Αργύρη στο ...τετράγωνο
17 Φεβρουαρίου 2019, 20:35
A+ A-
Ο Ηλίας Αργύρης και ο Σπύρος Αργύρης πέτυχαν τα γκολ της νίκης.

Δύο ...Αργύρηδες (Αργύρης στο ...τετράγωνο) έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπου, στο 2-0 της ομάδας του Γυμνού κόντρα στην ουραγό, αλλά αξιόμαχη Καστέλλα.

Η ομάδα του Τάκη Ακριτίδη πάλεψε το ματς, αλλά οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν στο τέλος, με ένα γκολ στο φινάλε του α' ημιχρόνου ...κι ακόμα ένα με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Στο 44' ο Ηλίας Αργύρης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ενα γκολ, όμως, που λειτούργησε άκρως θετικά στην ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι μόλις το ρολόι έδειξε το 61ο λεπτό κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Συγκεκριμένα στο 61' ο Σπύρος Αργύρης (δεν είναι αδερφός με τον Ηλία), έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα του Ζενέλι για το 2-0.

Ο Σπύρος Αργύρης είχε μπει ως αλλαγή στο ματς πέντε λεπτά νωρίτερα

Από 'κει και πέρα για την Καστέλλα ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει τα εις βάρος της δεδομένα. Δυσκόλεψε -είναι αλήθεια- τον Ολυμπο, αλλά γύρισε άπρακτη στη βάση της.

Διαιτησία: Βελέντζας, Δάλλας-Παπαθανασίου.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Θαν. Σακκής, Κιούσης, Ν. Σακκής, Ρουμπής, Κουτσαυλής, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Παριανός (86′ Καρλατήρας), Τρεγκάι (56′ Σπ. Αργύρης), Κηρύκος (83′ Μήτρου), Δεληγιώργης (69′ Τσούμαρης).

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Τάκης Ακριτίδης): Ζενέλι, Λεοντής (65′ Βάσσος), Γούσιας, Δεδεμπίλης, Κουβούσης, Βλάχος, Εμμανουέλ (46′ Δημόπουλος), Θεόφ. Γραμματικόγιαννης (46′ Λαμάι), Παπαδόπουλος (80′ Καλυβίτης), Ανέ. Γραμματικόγιαννης, Αρχοντούλης.

Επιστροφή