Κερδίστε ένα τριήμερο σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο

Κερδίστε ένα τριήμερο σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο
20 Φεβρουαρίου 2019, 12:02
A+ A-
Πάλι ταξιδάκι, σάς έχουμε! 

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε κάθε φορά που δίνουμε δώρο ένα τριήμερο είναι ατελείωτα και μάς γεμίζουν απίστευτη χαρά!

Γι' αυτό και εμείς προσπαθούμε συνεχώς να ικανοποιούμε κάθε επιθυμία σας. Αυτή τη φορά, το egnomi.gr σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο "United Travellers" σάς πάει στο πανέμορφο Ναύπλιο!

Ενας τυχερός θα κερδίσει τη δωρεάν διαμονή (τρεις ημέρες, δύο διανυκτερεύσεις) για δυο άτομα σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο με πλούσιο πρωινό! Ο νικητής θα μπορεί να αξιοποιήσει το δώρο του μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019 έπειτα από επικοινωνία με το ταξιδιωτικό γραφείο, το αργότερο μέχρι τις 15 Απριλίου. Εξαιρούνται οι μέρες εορταστικής περιόδου (25η Μαρτίου, Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα, Πρωτομαγιά, τριήμερο Αγίου Πνεύματος).   

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα όμορφο τριήμερο στο αγαπημένο Ναύπλιο με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19 Μαρτίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Το "United Travellers" θα το βρείτε στην οδό Φαβιέρου 16/ τηλ 22210-86900 και διαθέτει πλούσια πακέτα σε πολύ οικονομικές τιμές για αγαπημένους προορισμούς. 

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή