ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 0-3: Πήρε τη ρεβάνς για την ήττα στον Α' γύρο

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 0-3: Πήρε τη ρεβάνς για την ήττα στον Α' γύρο
2 Μαρτίου 2019, 19:10
A+ A-
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά γκολ έβαζε μόνο η ομάδα της Λαμψάκου  

Στον αγώνα του Α' γύρου που έγινε στη Λάμψακο, ο Παντριαδικός είχε κερδίσει 3-2 τον Ελλήσποντο με γκολ ...μπάζερ μπίτερ του Παπακωνσταντίνου. Σήμερα η ομάδα της Λαμψάκου πήρε τη ρεβάνς θριαμβευτικά κερδίζοντας τον αντίπαλό της με 3-0 στην Τριάδα.

Ο Παντριαδικός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστικός στην επίθεση σε αντίθεση με τον Ελλήσποντο, που όποτε του δόθηκε η ευκαιρία  πέτυχε γκολ.

Στο 74' ο Ντουλελλάρι (φωτό) που ήταν αρχηγός σήμερα του Ελλησπόντου, εκτέλεσε ένα φάουλ με τεχνικό σουτ κι άνοιξε το σκορ.

Στο 83' έγινε κόντρα επίθεση από τον Ελλήσποντο με τον Ντουλελλάρι που έδωσε την μπάλα στον Ρουμπή κι αυτός με σέντρα σουτ από πλάγια διπλασίασε τα γκολ της ομάδας της Λαμψάκου.

Πέντε λεπτά αργότερα στο 88', ολοκλήρωσε το θριαμβευτικό πέρασμα του Ελλήσποντου από την Τριάδα ο  Λαζρι.

 Διαιτησία: Βρακάς, Ρουμπής-Σιαπλαούρας.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Τσούτσης (50′ Δ. Χασάνδρας), Καραμπέτσος, Γκρινιάρης, Ταψής, Πασάι (55′ Νόνας), Τζάβρας, Κατσίμπρας, Μπαϊμπάκης (23′ λ.τ. Γ. Χασάνδρας), Μουτουσίδης, Τσιμιχόδημος (75′ Παπακωνσταντίνου).

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Σπάχο, Ρογαλίδης, Κοντάκης, Μάλλιος, Μαρίνος, Χύσκα (89′ Γ. Αργύρης), Μπατζελής (55′ Ρουμπής), Ντουλελλάρι (89′ Αυλωνίτης), Αντωνόπουλος, Λάζρι, Κουτσαυλής (81′ Φτούλης).

Επιστροφή