ΛΗΛΑΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-1: Η μπίλια κάθισε στην ισοπαλία

3 Μαρτίου 2019, 18:50
A+ A-
Είχαν από ένα καλό ημίχρονο.

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι του Βασιλικού ανάμεσα στον Λήλα και τον Ταμυναϊκό, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο ...και στο τέλος η μπίλια να "κάθεται" στην ισοπαλία (1-1).

Πιο δραστήριος ήταν ο Ταμυναϊκός στο ξεκίνημα του ματς και άνοιξε πρώτος το σκορ στο 18' όμως, ένα λεπτό νωρίτερα (17'), ο Λήλας έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Αρ. Μακρή (έσωσε τελευταία στιγμή ο Δήμου).

Στο 18' όπως προαναφέραμε ο Ταμυναϊκός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Κρόκο να κάνει το 0-1 και να βάζει την ομάδα του στη θέση του οδηγού.

Ο Ταμυναϊκός είχε το πάνω χέρι στο α' ημίχρονο, αλλά μετά το γκολ δεν χάθηκαν μεγάλες φάσεις, κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το γκολ του Κρόκου να τις ...χωρίζει.

Στο β' ημίχρονο και ειδικά μέχρι το 75' ο Λήλας έδειξε να συνέρχεται και πίεσε την ομάδα του Αλιβερίου. Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν αισθητά την απόδοσή τους και κατάφεραν στο 75' να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο συνήθης ύποπτος Αρ. Μακρής βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο τελευταίο τέταρτο ανοίχτηκε περισσότερο κι ο Ταμυναϊκός και κυνήγησε τη νίκη, χάνοντας στο φινάλε δύο καλές ευκαιρίες, για να αποδράσει με το διπλό.

Στο 90' μετά από αναμπουμπούλα στη άμυνα του Λήλα ο γκολκίπερ Τόρα πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα, ενώ στο 93' η μπάλα έφτασε στον νεαρό Πομάρες κι αυτός μόνος του απέναντι από τον Τόρα σούταρε πολύ χλιαρά με αποτέλεσμα ο Τόρα να μπλοκάρει.

Με το που έγινε η φάση ακούστηκε και το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτησία: Χουλιαρας, Δάλλας - Κοτταρά.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Τόρα, Κικίδης, Ευαγγελινός, Χαζαρίδης, Τσούρα, Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου (73' Μπακλαγιεμέζης), Μακρής, Πεσχύρας (61' Βάθης), Αναγνώστου (93' Σιμιτζής).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος (60' Λ. Πιλάτης), Δήμου, Κουτσαυλής, Βασ. Αναστασίου, Μαν. Αναστασίου (71' Κοκκάλας), Πομάρες, Κούτρας, Λάμπρου (79' Ποδαράς), Κρόκος, Βρέττος (88' Όρσας).

Επιστροφή